Pedro Pascal vertelt over nieuwe bijnaam en helm in The Mandalorian

The Mandalorian is een van de populairste series op dit moment. Toch zien we Pedro Pascal maar weinig zonder helm.

Pas op! Heb je de aflevering van afgelopen vrijdag nog niet gezien, dan kan deze tekst spoilers bevatten.

Pedro Pascal kunnen we met recht een van de minst herkenbare hoofdpersonen noemen in een grote serie. Zelden gaat zijn masker af. In de nieuwe aflevering van The Mandalorian mag hij zijn gezicht eindelijk weer eens tonen.

Pedro Pascal in The Mandalorian

Het maakt Pedro Pascal niet erg gelukkig als we de geruchten mogen geloven die rond de opnames van de serie gingen. De acteur zou meer met zijn gezicht in beeld willen, maar krijgt nul op het rekest. Hij zou daarop verschillende keren ongevraagd zijn helm afzetten en dat zou er zelfs toe leiden dat iemand anders volgend seizoen in zijn rol gaan kruipen.

In de aflevering van afgelopen vrijdag mocht hij eindelijk voor de tweede keer in de serie zijn helm geoorloofd afzetten. Samen met Migs Mayfield gaat hij op pad naar een basis van The Empire om erachter te komen waar de cruiser is waarop Baby Yoda wordt vastgehouden. Mayfield vroeg al een aantal keren waarom Mando nooit zijn helm afzet. Toen hij het uiteindelijk toch zag noemde hij hem Brown Eyes.

Daar was de acteur maar al te blij mee. “Brown Eyes, man. I love it,” zei de acteur tijdens een interview met Jake Hamilton over The Mandalorian en zijn aankomende film Wonder Woman 1984.

In het interview gaat het ook over de helm die Pascal draagt tijdens de optredens van The Mandalorian. “Je kunt niet veel zien door de helm. Het is getint en het beslaat vrij snel als je ademt.”

Een goed pak

Toch lijkt de eerdere berichtgeving over de klachten van Pascal overdreven als we dit interview moeten geloven. Volgens hem zit zijn pak dan ook veel beter dan in het eerste seizoen. Hij geniet dan ook van zijn rol als The Mandalorian.

“Maar alles wat zien is wel iets. Of het nu Amy Sedaris is met die pruik of de mier waarmee ze aan het kaarten is. En natuurlijk ook The child. Het is misschien wel een van de beste acteurs waarmee ik heb gewerkt,” vertelt Pascal

De laatste aflevering van het tweede seizoen van The Mandalorian is te zien op 18 december. Dan weten we ook meteen of The Child uit de handen van The Empire kan worden gered.

Reageer op artikel:
Pedro Pascal vertelt over nieuwe bijnaam en helm in The Mandalorian
Sluiten