Daniel Koster
Daniel Koster 2 sep 2016

Insane: de tijd en middelen die in de perfecte hamburgerreclame van 15 seconden zijn gestopt

De onderstaande hamburgerreclame duurt vijftien seconden en nadert de perfectie. Wij hebben ‘m nu al vijf keer achter elkaar gekeken omdat we ‘m zo tof vinden. Het water loopt ons onderhand al in de mond. Toen we echter zagen hoe de video is gemaakt viel onze mond open van verbazing (en dat was een ietwat ongelukkige combinatie).

Check eerst de burgerreclame waar we op doelen die hieronder staat. Deze krijgt het één prachtige shot voor elkaar om je het water in de mond te doen lopen. Spoel dat eerst even weg voordat je de volgende checkt, anders ligt dat zo op je schoot! ;)

Video’s van ons zien? Abonneer je dan hieronder op ons YouTube-kanaal:

Behind the scenes bij de perfecte hamburgerreclame

Wij hebben geen betere hamburgerreclame gezien. Alles klopt namelijk. Van de muziek tot het filmwerk en natuurlijk hoe de aparte ingrediënten in beeld worden gebracht en samenkomen tot één, smaakvolle hamburger. Het enige dat wij nog willen doen na het zien van de video is de tanden in een hamburger zetten. En dat is natuurlijk ook het beoogde resultaat. Wat je dan al gauw vergeet, is dat de video niet zomaar tot stand is gekomen. Van flinke planning tot het 3D printen van onderdelen van de rig, robotische hulp en perfecte timing, er moest veel goed gaan voordat de video een feit was. Dat laat de onderstaande video zien.

Ja, dat had je even niet door hè, hoe lastig het maken van deze video was. Waarschijnlijk dacht je net zoals wij dat de computer was ingeschakeld en de beelden niet in het echt waren gemaakt. Niets is echter minder waar. Oké, nu je de burgerreclame hebt gezien én weet hoe-ie is gemaakt mag je van je welverdiende hamburger gaan genieten. Check dan trouwens wel even deze manier van het eten van een hamburger zonder er een kliederboel van te maken. Daar zul je de rest van het huishouden en jouw kleren een flink plezier mee doen. Smakelijk!

Reageer op artikel:
Insane: de tijd en middelen die in de perfecte hamburgerreclame van 15 seconden zijn gestopt
Sluiten