Gaming 31 dec 2018 Jelle van Es

‘Persona 5 R komt in maart uit’: meer content?

Persona 5 is één van de beste JRPG’s van de afgelopen jaren. In 2017 kwam de game uit op de PlayStation 4 en vandaag de dag is het nog altijd een hele dikke aanrader. Mocht je hem nog niet in huis hebben, dan is het wellicht handig om nu nog even te wachten. De maker werkt namelijk aan Persona 5 R. Wat dat precies is, dat is echter het tweede.

Maak kennis met Persona 5 R

De ontdekking van de game werd een tijdje geleden gedaan via het aanvraag van het domein ‘P5R.JP’, wat er al op duidde dat er een speciale versie van de game zou komen. Toen hadden we de hoop dat de game op de Nintendo Switch zou gaan uitkomen. Vandaag hebben we echter een Japanse teaser trailer, welke begint met een PlayStation 4 logo, waardoor we het idee hebben dat Persona 5 R een titel is die op de PlayStation 4 uitkomt. Bekijk de trailer hieronder.

Als ik het bovenstaande bekijk, dan heb ik het idee dat Persona 5 R een verbeterde versie van Persona 5 is. Dat kan betekenen dat je wat extra content en personages hebt, waardoor het toch al grote verhaal alleen nog maar groter wordt. Persona 4 Golden, een game die op de PlayStation Vita verscheen, was wat dat betreft een verbeterde versie van Persona 4 met extra content.

Persona 5 R

Ondanks dat het een PlayStation-video is, hoop ik alsnog dat de game op de Nintendo Switch uitkomt. Net als veel andere games is dit namelijk nou echt zo’n game die ook perfect op de Nintendo Switch kan draaien. Het is namelijk geen titel die draait om belachelijk goede graphics. In de video wordt gesproken over maart. Hoewel het zou kunnen dat de game dan volledig wordt onthuld, is de kans groter dat de game dan uitkomt. Sinds de release van Persona 5 heeft de ontwikkelaar niet echt grote projecten opgepakt.

De review van Persona 5 kun je hier vinden.

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
‘Persona 5 R komt in maart uit’: meer content?
Sluiten