Persona 5 Royal komt in maart van volgend jaar uit

Als ik op dit moment één Japanse RPG zou moeten aanwijzen, dan zou dat zonder twijfel het vijfde deel in de Persona-reeks zijn. Maar nu is het wellicht beter om te wachten, want in de lente van volgend jaar kun je aan de slag met Persona 5 Royal.

En dat is de uitgebreidere versie van Persona 5. De game is in Japan inmiddels al uit, maar in Europa moeten we nog even wachten. Gelukkig komt de game er nu bijna aan. Op 31 maart kun je aan de slag met Persona 5 Royal. Dat heeft de uitgever via een persbericht bekendgemaakt.

Persona 5 Royal komt in maart

Persona 5 Royal brengt het originele verhaal met alle DLC die daarna is vrijgegeven en combineert dat ook nog eens met wat nieuwe content. Zo krijg je te maken met een nieuw personage, die je heel wat uren extra content biedt. Daarnaast zorgt dat personage er voor dat de verschillende dialogen in de game ook weer anders zijn. Het is wel jammer dat je als bezitter van het origineel de volledige nieuwe game moet kopen in plaats van de extra content te kunnen downloaden, maar goed, Persona 5 Royal is een game die het verdient om nog een keer te voltooien.

Persona 5 Royal
De Phantom Thieves-edition van Persona 5 Royal (Bron: Atlus)

Naast het bekendmaken van de releasedatum, zijn er ook twee fysieke versies voor de game aangekondigd. Ten eerste heb je de zogenaamde Phantom Thieves Edition. Deze komt met een officieel Joker-masker, die je op een standaard kunt plaatsen. Deze bundel komt in een Collector’s Box, met een artbook, een soundtrack, een steelbook hoes en een dynamisch PlayStation 4-thema. Heb je geen zin om een hele doos in huis te halen? Dan is er ook de Launch edition van de game. Deze biedt hetzelfde dynamische PlayStation 4-thema met de eerder genoemde steelbook, zonder extra kosten. De game is onder andere hier te scoren. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Persona 5 Royal komt in maart van volgend jaar uit
Sluiten