Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 26 april 2019

Persona 5: The Royal verschijnt in 2020

Wie houdt van een goede Japanse RPG, kan met Persona 5 zijn lol op. Een paar jaar geleden werd de game uitgebracht en de titel is nog altijd de moeite waard. Heb je hem echter niet gespeeld, dan doe je er beter aan om even te wachten. De ontwikkelaar heeft een tijdje geleden al bekendgemaakt dat het werkt aan Persona 5: The Royal. Dit is een uitgebreidere versie van het origineel. Nu is de game bevestigd om in 2020 uit te komen in het Westen.

Persona 5: The Royal komt in 2020

Persona 5: The Royal verschijnt in Japan overigens al op 31 oktober in Japan. Wij moeten dus een paar maanden gaan wachten. De kans is groot dat de game in het eerste kwartaal van 2020 bij ons uitkomt. Samen met deze aankondiging werd er een nieuwe, Japanse, trailer vrijgegeven. Bekijk deze hieronder.

Persona 5: The Royal is het originele Persona 5 gecombineerd met een aantal nieuwe personages. Zij komen waarschijnlijk ook samen met nieuwe dungeons en uitdagingen. Op die manier wordt het toch al uitgebreide Persona 5 op deze manier nog uitgebreider. Het ziet er overigens niet naar uit dat de extra content als dlc wordt uitgebracht voor hen die de game al hebben. Je moet echt een compleet nieuw pakket aanschaffen om op die manier alles te beleven.

Persona 5: The Royal is op dit moment bevestigd voor de PlayStation 4, maar er gaan ook al heel erg lang geruchten dat deze versie naar de Nintendo Switch komt. Het origineel verscheen overigens zowel op de PlayStation 3 als de PlayStation 4. Naast de bovenstaande trailer zijn er ook een aantal nieuwe screenshots vrijgegeven, waarbij de teksten nu in het Japans zijn. Bekijk deze hieronder.

Persona 5- The Royal

Ontwikkelaar Atlus heeft verder nog bekendgemaakt dat het bedrijf op 5 mei meer gaat vertellen over de nieuwe game. Hopelijk krijgen we dan te horen dat de game ook op de Nintendo Switch komt.

Reageer op artikel:
Persona 5: The Royal verschijnt in 2020
Sluiten