Persona 5 Strikers komt in februari uit op de PS4 en Nintendo Switch

Persona 5 is nog altijd één van de beste Japanse RPG’s die je vandaag de dag kunt spelen. Eind vorig jaar verscheen met Persona 5 Royal de uitgebreide versie van de game. En nu kunnen we ons opmaken op Persona 5 Strikers.

Persona 5 Strikers is een game die gemaakt wordt door Koei Tecmo en de wereld van Persona 5 combineert met de game van Dynasty Warriors. Het is niet voor het eerst dat die gameplay wordt gecombineerd met een reeds bestaande serie.

Persona 5 Strikers komt er aan

Persona 5 Strikers verscheen in februari van dit jaar al in Japan. Maar het is min of meer traditie dat games uit de Persona-reeks later naar het Westen komen. En dat is ook bij deze titel het geval. Gelukkig hebben we nu een datum. De game komt namelijk op 23 februari 2021 uit. Hij is dan te spelen op de PlayStation 4, pc en Nintendo Switch. Eigenlijk moest dat nieuws pas over een week naar buiten komen. Dan worden namelijk de jaarlijkse Game Awards gehouden waar een nieuwe trailer getoond moest worden. Maar deze lekte eerder uit, waardoor duidelijk is geworden wanneer we de game mogen verwachten.

De trailer van Persona 5 Strikers is snel offline gehaald, waardoor we nog even moeten wachten totdat hij echt verschijnt. De game zelf speelt zich een half jaar na de gebeurtenissen van het vijfde deel af. Als Joker en de rest van de Phantom Thieves krijg je te maken met een reeks aan opvallende gebeurtenissen, waarbij je op zoek gaat naar antwoorden.

In Japan goed ontvangen

Persona 5 Strikers is zoals gezegd al een tijdje uit in Japan en daar is de game behoorlijk goed ontvangen. Hopelijk is de gameplay niet te repetitief en kunnen we op die manier genieten van een avontuur met je favoriete personages.

Reageer op artikel:
Persona 5 Strikers komt in februari uit op de PS4 en Nintendo Switch
Sluiten