Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 14 mei 2020

PGA Tour 2K21 komt op 21 augustus uit, Justin Thomas op de cover

Met PGA Tour 2K21 heeft uitgever 2K Games een nieuwe golfgame aangekondigd. Vorig jaar bracht de uitgever al de game The Golf Club 2019 uit. Deze keer wordt er dus gebruik gemaakt van de PGA-licentie en moet de game toegankelijk worden voor een groter publiek.

PGA Tour 2K21 moet op 21 augustus verschijnen en is dan beschikbaar op de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Op de cover van de game vinden we overigens Justin Thomas, die in 2017 tot de FedExCup Champion werd gekroond en ook de nummer 1 positie in de ranking heeft gehaald.

Sla een lekker balletje in PGA Tour 2K21

PGA Tour 2K21 moet zoals gezegd toegankelijk worden dan zijn voorganger, terwijl het tegelijkertijd ook nog steeds een simulatie is. De game kent onder andere 15 banen uit de PGA Tour die in de game volledig zijn nagemaakt. Tegelijkertijd is het ook mogelijk om aan de slag te gaan met de Course Designer om op die manier je eigen banen te maken. In de onderstaande trailer krijg je daar alvast een goed beeld bij.

Naast Thomas zou er nog 11 andere pro’s uit de PGA Tour om mee aan de slag te gaan. Het is natuurlijk ook mogelijk om je eigen personage te maken en daarmee mee te doen aan de tour. Daarbij is het mogelijk om die te voorzien van verschillende accessoires en kleding-elementen. Waarschijnlijk is het ook mogelijk om hem of haar tijdens de tour steeds beter te maken, zodat je beter mee kunt doen met de prijzen. Terwijl je speelt, wordt er commentaar gegeven door commentatoren als Luke Elvy en Rich Beem, die naar verluid veel verstand hebben van golf en dus een aanvulling zijn in PGA Tour 2K21.

PGA Tour 2K21
Voel de blijdschap (Afbeelding: 2K Games)

Als je niet veel kaas hebt gegeten van golf, dan kun je in PGA Tour 2K21 aan de slag met tips, suggesties hoe je een bepaalde bal slaat en real-time tutorials. Veteren kunnen aan de slag met elementen als Pro Vision, Distance Control, Putt Preview en andere elementen. Op die manier moet het een game zijn die voor een brede doelgroep geschikt is. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
PGA Tour 2K21 komt op 21 augustus uit, Justin Thomas op de cover
Sluiten