Wesley Akkerman
Wesley Akkerman Gadgets 8 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

CES 2020: Philips Hue-lineup krijgt nieuwe lampen voor buiten

Tijdens CES 2020 in Las Vegas heeft Signify, het bedrijf achter Philips Hue, drie nieuwe lampen voor buiten gepresenteerd. Het gaat om lampen die je naast een pad kunt plaatsen, lampen die je aan de muur kunt hangen en om een spotlight.

Philips Hue-lampen voor buiten verschenen voor het eerst in 2018. Momenteel zijn er al een handjevol opties met betrekking tot slimme buitenverlichting van dit merk, met voor ieder wat wils. De nieuwe lampen bedienen echter een ander deel van de markt. Het zijn niet zozeer nieuwe soorten, maar alternatieven voor bestaande modellen. Verwacht dus geen compleet nieuwe buitenlampen. Eerder lekten de lampen al uit.

Dit zijn de nieuwe buitenlampen van Philips Hue

Als eerste is er de Appear. Deze muurlamp stuurt licht naar boven en naar onderen en presenteert dat in een driehoek. De lamp heeft een prijs van 139,95 euro. Ook de Resonate maakt licht in de vorm van een driehoek en stuurt dat naar zowel boven als onderen. De Resonate is vierkant qua vorm en de Appear een cilinder. De kosten: 129,05 euro (of 139,95 euro voor de roestvrijstalen optie). De Attract is eveneens een muurlamp met een meer traditioneel design en kost 149,95 euro.

Philips Hue-lampen voor buiten. (Bron: Signify)

De drie andere muurlampen zijn de ronde Daylo (114,95 euro of 119,95 voor de roestvrijstalen optie), de hoekige Nero (119,95 euro) en de Impress (129,95 euro). Die laatste is er nu in een laagspanningsversie.

Accessoires en nieuwe versies

De Nyro is er ook in de vorm van een sokkellamp. De Econic-lijn is ook voorzien van een laagspanningsversie. Verder hebben we nog de Lily XL: een grotere versie van de bestaande tuinspot, met meer vermogen. Hij kost 139,95 euro.

Signify heeft tevens nieuwe voedingen aangekondigd die je kunt gebruiken binnen de Philips Hue-app. De buitenvoedingen komen in versies van 40 watt en 100 watt en kosten respectievelijk 39,95 en 59,95 euro. De verlengkabel van 2,5 meter kost 17,95 euro. Het wachten is nu op de releasedatum van de verschillende lampen en accessoires.

Verder is het goed om te weten dat de nieuwe Philips Hue-lampen ook met bluetooth werken. Je hebt dus niet per se de Philips Hue-hub nodig om de lampen te kunnen bedienen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Smarthome Magazine

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
CES 2020: Philips Hue-lineup krijgt nieuwe lampen voor buiten
Sluiten