Mark Hofman
Mark Hofman Gadgets 6 mrt 2019
Leestijd: 4 minuten

Waarom je echt (niet) voor Philips Hue lampen moet kiezen

Rij in het donker eens door een woonwijk en je zult zien dat woonkamers tegenwoordig in allerlei kleuren verlicht zijn. Grote kans dat Philips Hue daar een aanzienlijk aandeel in heeft. De slimme lampen zorgen ervoor dat het bedienen van het licht makkelijker, leuker en mooier dan ooit wordt. Maar waarom zou je deze units nu eigenlijk in je woonkamer, slaapkamer of keuken moeten hangen? We zetten een aantal redenen op een rij waarom jij (niet) aan de haal met gaan met de kekke dingen. 

#1 Veel kleur in je huis

Waar je huis voorheen voorzien was van witlicht of geel licht, is het anno 2019 een geheel anders verhaal. Met Philips Hue heb je de mogelijkheid om verschillende kleuren door je huis te laten schitteren. Of je nu groen licht, rood licht, blauw licht of paar licht wil: het is mogelijk met Philips Hue. Sterker nog: er zijn maar liefst 16.000.000 kleuren beschikbaar voor het slimme licht. Het aanbod is dus aanzienlijk aanwezig en de lampen van Philips brengen wat dat betreft dus letterlijk kleur in je leven.

De slaapkamer voorzien van warme kleuren, licht om me op te staan of juist licht om mee te slapen: met Philips Hue lampen is het allemaal mogelijk.

Philips Hue

#2 Onmisbaar in je smarthome

Doordat Philips Hue lampen voor elke gewenste situatie en elke gewenste ruimte in te stellen zijn, is het logisch dat we te maken hebben met een must-have voor je smarthome. Alles in je huis wordt met het jaar slimmer, dus dat je licht daar op aansluit is overigens een prachtige toevoeging. Of de lampen nu knipperen wanneer je een WhatsApp bericht krijgt of op hetzelfde moment aanschieten wanneer je huis verwarmt wordt voor je thuiskomt: het is allemaal mogelijk.

Philips Hue weet je huis nog slimmer te maken. En is dat niet precies wat we willen?

#3 Heerlijk voor Netflix (of meer)

Netflix kijken doen we allemaal wel eens, zeker wij van WANT. Echter kan het kijken van je favoriete film of serie altijd beter verricht worden dan voorheen. Hierdoor is Philips Hue een absolute must-have voor Netflix-fans. Is je televisie voorzien van Ambilight? Dan kunnen je slimme lampen daar ontzettend goed op inspelen. Speel jij FIFA, dan kleurt de gehele woonkamer groen en is het tijd voor een intensief potje. Iets wat mogelijk gemaakt wordt door Hue Sync App.

En dat geldt uiteraard ook voor het kijken van films. Door de applicaties, en de slimme lampen van Philips, is het mogelijk om je gehele woonkamer mee te laten kleuren met wat er op je scherm gebeurt. Die spannende actie-comedy nog spannender beleven? Dat kan heel makkelijk door middel van, wat je zou kunnen noemen, de perfecte combinatie.

Philips Hue Signe

#4 Philips Hue kost flink wat centen | NIET

Zoals je in bovenstaande redenen kunt zien, is Philips Hue echt een verrijking voor je huis. Je kijkt films intenser, je huis wordt slimmer en het kleurt je woonkamer als nooit te voren. Philips Hue heeft een daadwerkelijk impact op je leven en stiekem mag dat eigenlijk ook wel. Er hangt namelijk een aanzienlijk indrukwekkend prijskaartje aan. De lampen van Philips zijn heel veel, maar goedkoop is er niet een van.

Daarbij moeten we wel eerlijk vermelden dat er veel concurrenten zijn die, voor een lagere prijs, hetzelfde proberen te doen als Philips. Een moedige poging waardeer veel producenten dicht in de buurt komen van het echte werk. Echter is er geen enkele producent die het voor elkaar krijgt om zo divers en compleet te handelen als Philips dat doet. Het is dus een aardig investering om de lampen te kopen, maar die is zeker de moeite waard.

Philips Hue lampen en Google Home Mini Starterkit E27

#5 Makkelijker leven

We leven in een hectische wereld en hebben het allemaal kneiter druk. Wat dat betreft is er niets zo ideaal als een huishouden dat het leven een stuk makkelijker maakt. Na een lange dag heb je geen zin om veel te doen en wil je lekker met het achterwerkje op de bank zitten. Iets wat steeds makkelijker lijkt te worden door innovaties als Philips Hue. Begint het donker te worden en wil je niet van de bank af? Dan bedien je de lampen rechtstreeks vanaf je smartphone of tablet. Liggen die ook niet bij de hand maar heb je wel een slimme speaker in je huis staan? Dan is het een kwestie van de assistent vragen of ze het licht voor je aan wil doen.

Philips Hue maakt het leven makkelijker en daar zijn we, stiekem, toch allemaal wel een beetje naar opzoek?

Philips Hue outdoor

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Waarom je echt (niet) voor Philips Hue lampen moet kiezen
Sluiten