Philips Hue te duur? Lidl komt met veel goedkoper alternatief

Deals Jeroen Kraak 30 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Als je aan slimme verlichting denkt, kom je heel snel bij Philips Hue terecht. Het zijn geweldige lampen, maar wel behoorlijk prijzig. Gelukkig is er nu een alternatief dat veel goedkoper is. Hiervoor moet je naar de Lidl.

Slimme lampen zijn een echte verrijking voor in je huis. De opties zijn enorm. Er zijn allerlei soorten lampen verkrijgbaar. Zo kun je kiezen uit spotjes, lichtsnoeren, tafellampen en nog veel meer bij Philips Hue. Natuurlijk zijn er ook andere merken zoals Wiz. Toch kan het nog goedkoper. Lidl heeft namelijk ook verschillende aanbiedingen.

Goedkope slimme lampen van Lidl

Lidl heeft haar eigen slimme lampen en noemt het Livarno. Goed, de keuze is niet zo uitgebreid als Philips Hue, maar als je wil beginnen met slimme verlichting is het een ideale optie. Als je het echt wat vindt, kun je later nog altijd investeren in duurdere producten.

Lidl Philips Hue slimme lampen
Breng kleur in je huis. (Afbeelding: Lidl)

Toch zijn er genoeg producten die ons doen denken aan Philips Hue. Zo heeft Lidl met Livarno haar eigen starterset. Hierbij zit een gateway (een soort bridge), een schakelaar en drie slimme lampen. Voor zo’n set ben je bij Hue over de 100 euro kwijt. Bij Lidl betaal je 39,99 euro.

Zo’n starterset is natuurlijk leuk, maar die heb je maar een keer nodig. Waarschijnlijk heb je meer lampen nodig en die zijn gelukkig apart verkrijgbaar. Die met wittinten zijn goedkoper (7,99 euro) dan degene die alle kleuren van de regenboog hebben (9,99 euro).

Slimme lampen. (Afbeelding: Lidl)

Extra uitpakken zoals Philips Hue

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om extra uit te pakken. Denk bijvoorbeeld aan een lichtsnoer, die je wellicht ook herkent van Philips Hue. Deze is echter wel wat prijziger, maar deze is dan ook 5 meter lang. Zo heb je eventueel ook buiten slim licht.

Maar ook binnenshuis kun je uitpakken met alleen één lamp. Zo heeft Lidl onder andere een speciale LED-tafellamp en een heuse schijnwerper (vanaf 5 oktober). In de gang is er dan weer ruimte voor een speciale plafondlamp.

Bij Lidl kom je dus flink aan je trekken om erachter te komen of slimme verlichting echt wat voor jou is. Je kunt altijd nog later overstappen naar Philips Hue.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen