Ilona Braam
Ilona Braam Home 21 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Geen zin om te verven? De nieuwe Philips Hue lampen kleuren je muur

Hoewel de huidige Philips Hue lampen je kamer behoorlijk sfeervol kunnen maken, zijn ze niet echt bedoeld om je hele muur in de spotlight te zetten. Binnenkort dicht Philips echter dit gat in de collectie met een serie nieuwe lampen. Deze zijn ontworpen om gekleurd licht van je muren te weerkaatsen en je muren als het ware te verven met licht. We kunnen de zogenaamde light bars verwachten in twee modellen: de Hue Play en de Hue Signe.

Philips Hue Play

De Hue Play is het kleinere broertje van de twee en is een compacte light bar. Je plaatst hem horizontaal op je of tv-meubel of op bureau en hij schijnt vervolgens zijn vrolijke kleurtjes naar boven op je muur. Handig aan de lamp is dat je er drie aan elkaar kunt koppelen om een extra lange bar te maken en voor deze groep heb je dan nog maar één stopcontact nodig. Zowel de Hue Play als Hue Signe worden gepromoot als zijnde ideaal voor je game of woonkamer. Je kunt ze namelijk synchroniseren met je films, muziek en spelletjes.

Philips Hue Play

Hue Signe

De Hue Signe is wat groter dan de Play en is bedoeld om rechtop te staan. En waar de Play meer gemaakt is om ergens bij je televisie te staan, is de Signe ontworpen om op te gaan tussen de rest van je meubels. Er is een kort model, dat bijvoorbeeld op een tafel zou kunnen staan en een wat langere variant die ook prima op de vloer geplaatst zou kunnen worden als een mooie lichtgevende toren.

Philips Hue Signe

Prijs en beschikbaarheid

Waar de Philips Hue lampen mooie resultaten leveren, zijn ze helaas meestal toch wat prijzig. Zo kun je de Philips Hue Play kopen voor 69,90 euro per stuk of kun je gaan voor een pakket van twee voor 129,95 euro. Voor de kleinere Hue Signe ben je weer 196,99 euro kwijt, terwijl de grote versie komt met een prijskaartje van 269,99 euro. In Nederland zouden ze vanaf oktober beschikbaar moeten zijn, dus als je nog een kamer moet schilderen is het misschien wel de moeite waard om nog even te wachten.

De Philips Hue collectie begon met lampjes die je in je bestaande lamp kon schroeven, maar tegenwoordig is de collectie behoorlijk uitgebreid geworden. Zo werden er eerder in het jaar ook lampen voor in de tuin geïntroduceerd en kregen we onlangs zelfs een slimme lichtgevende Hue spiegel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

One More Thing

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Geen zin om te verven? De nieuwe Philips Hue lampen kleuren je muur
Sluiten