Coolblue geeft flinke korting op Philips Hue Starter Pack

Deals Jeroen Kraak 6 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Philips Hue is prijzig, dus het kan afschrikwekkend zijn om met de slimme verlichting te beginnen. Coolblue heeft nu een heerlijke deal om meteen te starten.

Bij slimme verlichting denken de meeste mensen vooral aan Philips Hue, en dat is eigenlijk best logisch. De lampen van dit merk zijn van ontzettend goede kwaliteit en zijn eenvoudig te bedienen en af te stellen.

Maar voor die kwaliteit betaal je ook flink. Gelukkig heeft Coolblue nu de oplossing voor je. De winkel biedt flinke korting op de starterset.

Philips Hue is nu voordeliger bij Coolblue

Als je met Philips Hue wilt beginnen, is het meest logisch om de starterset aan te schaffen bij Coolblue. In deze set zitten drie lampen en een Bridge. Vooral dat laatste apparaat is belangrijk, omdat het echt het startpunt is voor slimme verlichting in huis, aangezien deze verbonden is met het wifi-netwerk.

De Bridge kun je zien als het kloppend hart van je slimme verlichting. De Bridge verbindt al je slimme verlichting met elkaar. Hiermee kun je routines, timers en aangepaste lichtscènes instellen. Aan de Bridge kun je tot vijftig lampen en accessoires verbinden. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan de Hue beveiligingscamera’s en bewegingssensoren.

Zo werkt Philips Hue optimaal samen met je Samsung smart-tv
Lichtstrip in je woonkamer (Afbeelding: Signify)

Die scènes en timers stel je allemaal in via de speciale Philips Hue-app. Hier kun je ook precies de kleuren afstellen die de lampen moeten hebben. Zo verander je met een swipe de complete sfeer in huis.

Maar het fijne aan Philips Hue is dat je de lampen ook heel makkelijk bedient via andere apps. Het systeem werkt moeiteloos samen met de Apple Woning-app en Google Home.

Zo veel betaal je

Natuurlijk zijn de drie lampen die je bij deze set van Coolblue krijgt, slechts het beginpunt. Zoals gezegd kun je met de Bridge tot vijftig lampen verbinden. Het mooie aan Philips Hue is dat er ontzettend veel lampen zijn voor zowel binnen als buiten. Je koppelt net zo makkelijk een lichtstrip als de lampen in je achtertuin.

Normaal ben je voor de Philips Hue starterset met drie lampen en een Bridge zo’n 180 euro kwijt. Bij Coolblue is de set deze week voordeliger tijdens de vakantiegeld-deals. Je betaalt nu 99 euro.

Lidl pruttelt met grote korting op dit koffiezetapparaat van Bosch

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen