Philips komt met nieuwe White Ambiance lampen

De meeste mensen zijn wel bekend met de Philips Hue lampjes. Deze kunnen in een bestaande lamp worden gedraaid en maken je huis in een handomdraai “smart”. Vervolgens kunnen de lampjes via de speciale app aan het uit worden gezet. En natuurlijk kan ook meer sfeer worden gecreëerd met de verschillende kleuren opties. Voor wie zijn huidige lampen echter beu is en gewoon nieuwe lampen wil met de Philips Hue opties, komt Philips binnenkort met een nieuwe serie Hue White Ambiance lampen.

Philips Hue White Ambiance

Volledige lampen met verschillende temperaturen wit licht

Met de Hue White Ambiance lampen haal je meteen een nieuwe stijl in huis. De serie bestaat uit verschillende soorten lampen, waaronder een tafel lamp, een hanglamp, plafondverlichting en speciale lichten voor verhoogde plafonds. In tegenstelling tot de oude Philips Hue lampjes, veranderen de nieuwe lampen niet van kleur.

De lampen geven wit licht, waarvan de warmte van het licht aangepast kan worden. Zo kan bijvoorbeeld gekozen worden voor warm kaarslicht tot meer blauw uitziend daglicht. Net zoals de rest van de Hue serie werken ook deze lampen met de meeste smart home systemen zoals Alexa en Apple’s HomeKit.

Philips Hue White Ambiance

Hue White Ambiance beschikbaar vanaf juni

De prijs van de Hue White Ambiance lampen varieert van 90 euro tot 280 euro.  Het is mogelijk de lampen al voor te bestellen via de officiële website. Naar verwachting zal volgende maand begonnen worden met het leveren van de bestellingen. Vanaf midden juni zouden de lampen ook in de winkel moeten verschijnen.

Waar Philips deze lampen zelf heeft ontworpen, is het tegenwoordig ook mogelijk dit gewoon te laten doen door een kunstmatige intelligentie. Zo is deze Nederlandse lamp ontworpen door een intelligente robot.