Jelle van Es
Jelle van Es Smart Home 31 jul 2018
Leestijd: 2 minuten

Philips Hue Adore: slimme spiegel voor jouw smart home

Tegenwoordig kan alles in je huis smart zijn. Of het nou je speaker is, je speciale lampen of je thermometer, het is allemaal mogelijk. In het laatste hoofdstuk van het compleet smart maken van je huis komt Phlips met een speciale spiegel. Het gaat op de zogenaamde Philips Hue Adore wandspiegel die van meerdere markten thuis is.

De Philips smartspiegel

De Philips Hue Adore wandspiegel maakt gebruik van een ingebouwde dimmer die gekoppeld zit aan een afstandsbediening. Op die manier kun je de spiegel ook aanpassen als je geen smartdevice bij je hebt. Maar het is natuurlijk veel leuker om hem via andere assistentent aan te passen.

De Philips Hue Adore wandspiegel is te koppelen aan Homekit van Apple via de Hue Bridge, maar ook te koppelen aan systemen die gebruik maken van een smartspeaker, zoals de Google Home en Amazon Echo. Op die manier kun je dus tegen je spiegel gaan praten en op die manier kun je hem laten aanpassen.

Philips Hue Adore wandspiegel

Zeker wanneer je ‘s ochtend net wakkeer bent, is het feijn om niet zulk fel licht te hebben dat op je wordt afgevuurd. Op dat moment zeg je dan gewoon zoiets als ‘hey doe eens dimmen’. Of zo. De Philips Hue Adore wandspiegel is in staat om alleen maar wittinten te produceren, en heeft daar aan ratio dat licht tussen de 2200K, wat overeenkomt met de zonsopkomst en – ondergang, en 6500K, wat neerkomt op daglicht.

Philips Hue Adore wandspiegel

Verder is hij IP44 Waterproof, wat wel zo handig is in een badkamer, gaan de 2400 lumen LED-lampen 30.000 uur mee, weegt hij iets minder dan 5,5 kilo en heeft een diamater van 56 centimeter. De Philips Hue Adore wandspiegel is voor zo’n 249,99 euro te koop en is hier te bestellen. Meer over Homekit weten? Dan hebben we een handig overzicht. Dit uitgebreide overzicht vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Philips Hue Adore: slimme spiegel voor jouw smart home
Sluiten