Dominick Vietor
Dominick Vietor | LinkedIn 1 dec 2016

Laat je telefoon letterlijk snoozen in the Phone Bed

De smartphone speelt een prominente rol in onze levens. Veel mensen nemen hun telefoon overal mee naartoe. Ook naar bed, terwijl je weet dat je je telefoon beter met rust kunt laten voor het slapengaan. Toch kan het geen kwaad een keer anders naar de smartphone te kijken. Die maakt immers ook genoeg mee.

Als je een zware en lange dag hebt gehad wil je vaak maar één ding: je bed. Wat jij meemaakt, maakt je telefoon over het algemeen ook mee. Maar terwijl jij in je bed aan het opladen bent, moet je telefoon genoegen nemen met een koud nachtkastje, de grond of een plek onder je kussen. Daarom is er nu iets om ook je smartphone fris en fruitig te houden. Een smartphone bed.

Een smartphone die net zo fris en fruitig is als jij

The Phone Bed

Je leest en ziet het goed. Een bed voor je smartphone. Je moet er maar op komen. The Phone Bed is gemaakt van hout en de dekens van microvezel en satijn. Zo hou je je smartphone schoon. Je kunt tot tien apparaten op the Phone Bed laten opladen en voorzien van een goede nachtrust.

Alsof tien apparaten nog niet genoeg als een electric slaapfeestje klinkt, kun je in de onderste lagen ook nog eens je tablet(s) laten rusten. Super. Zoveel comfort komt natuurlijk met een prijs. En wat voor één. De Phone Bed kun je bestellen voor 94 euro. Dat is even schrikken, maar als je je bedenkt wat die telefoons en tablets dagelijks doormaken een prima deal. Toch?

Toch iets anders

The Phone Bed is niet voor iedereen weggelegd. Wij kunnen er de (dure) grap wel van inzien. Gelukkig zijn er ook genoeg andere smartphone opladers zoals deze draadloze die je telefoon laat zweven of deze bierviltjes.

Reageer op artikel:
Laat je telefoon letterlijk snoozen in the Phone Bed
Sluiten