De beste Photoshop tips en tricks die je tijd gaan besparen

Photoshop, wat een prachtprogramma is het toch. Niet voor niets gebruiken duizenden mensen van Adobe’s parel en worden er dagelijkse de mooiste dingen mee gemaakt. Het enige nadeel: je kunt er zo eindeloos veel mee. Daarom zijn deze Photoshop tips en tricks van harte welkom die je een hoop tijd gaan besparen.

Photoshop tips om weer nieuwe dingen uit te proberen

Denk jij alles wel te weten van Photoshop? Wrong! Je bent namelijk nooit uitgeleerd. Er zijn altijd tools te vinden die je net wat efficiënter laten werken of waarmee je nieuwe dingen ontdekt. Nathaniel Dodson van Tutvid heeft dan ook speciaal voor jou een video opgenomen om je van de beste tips en tricks te voorzien. De video duurt wel 30 minuten, maar als creatief weet je dat de benodigde inspiratie veel tijd kan kosten.

En? Heb je er iets van geleerd en nieuwe creaties kunnen maken? Top! Om je toch nog wat extra inspiratie te bieden vind je hier foto’s die de waarheid achter professionele fotoshoots en de kracht van Photoshop laten zien. Daarbij leuk je een foto niet alleen wat op, maar zorg je écht voor impact. Want dat is toch wat je als Photoshop professional wil?

Reageer op artikel:
De beste Photoshop tips en tricks die je tijd gaan besparen
Sluiten