Daniel Koster
Daniel Koster 13 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

Dé (gemakkelijke) Photoshop-tutorial voor alle Star Wars-fans

Als échte Star Wars-fan is het je vast niet ontschoten dat ‘Star Wars: Rogue One’ op 14 december in première gaat. Wij kunnen niet wachten, want Star Wars staat voor ons altijd garant voor plezier. Man, vooral vroeger droomden we van het leven van een Jedi. En met behulp van Photoshop kan dat nu ook.

Magisch zweven als een jedi

Je weet vast als geen ander dat je met Photoshop wonderbaarlijke dingen voor elkaar kunt krijgen. Zo kun je binnen een dag een huwelijksfoto helemaal Star Wars maken. Maar dat valt voor ons in het niet bij het volgende. Je kunt namelijk via deze tutorial jezelf en anderen laten zweven zoals enkel een Jedi dat kan.

Wat wij daarbij het fijnst vinden, is dat dit je weinig moeite en kennis van Photoshop kost. Daarom is dit een tof project dat voor (bijna) iedereen uitvoerbaar is. Een dagje werk en je bent klaar, dat garanderen we je. Nice!

Succes!

We zeiden het toch, met deze Photoshop-tutorial kun je vast en zeker uit de voeten en je eigen Jedi-foto maken. Dan kun je vervolgens je pijlen richten op de volgende Star Wars-film. Of vind jij het teveel van het goede worden en ben je Star Wars moe? Wij niet in ieder geval, vooral die toffe Jedi-zwaardgevechten kunnen we niet genoeg van krijgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Dé (gemakkelijke) Photoshop-tutorial voor alle Star Wars-fans
Sluiten