Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Tech 10 feb 2018

Creepy: in de korte film Picture Wheel blijven je exen je letterlijk achtervolgen

Als je relatie uitgaat is het tegenwoordig vrij lastig om nooit meer iets van je ex te zien of te horen. Daar zorgen verschillende social media kanalen en jullie gemeenschappelijke vrienden wel voor. Vond jij jezelf zielig door dagelijks herinnerd te worden aan je ex? Dan heb je de korte film Picture Wheel vast nog niet gezien.

Picture Wheel brengt liefdesverdriet naar een next level

Wanneer je relatie uit is heeft het tegenwoordig weinig zin meer om Facebook te verwijderen. Via allerlei onmogelijke manieren (we geven het internet de schuld) kom je je ex toch weer ergens online tegen. Dat had je twee decennia geleden niet voor mogelijk gehouden. Wie weet hoe dit in de toekomst zal zijn. De maker van Picture Wheel heeft daar wel een idee over, en dat is er geen om blij van te worden.

De korte film Picture Wheel speelt zich af in een surrealistische wereld. In die wereld draag je je herinneringen letterlijk op je hoofd. Dit is iets waar de hoofdpersoon in de korte film mee te dealen heeft.

Picture Wheel

Dat je in de surrealistische wereld van de korte sci-fi film heel ongemakkelijk leeft, dat wordt al snel duidelijk. Benieuwd naar of de hoofdpersoon in de sci-fi korte film het zwaarder heeft, dan toen jij je ex lol zag hebben op foto’s op Instagram en Facebook? Bekijk de korte film die is gemaakt door Favid O’Donnell hieronder en oordeel zelf.

Na het kijken van deze korte film zin om een lekker avondje een goed verhaal te bekijken? Dan raden we je deze film aan: Mudbound. De Netflix Original heeft maar liefst vier Oscar-nominaties in de wacht gesleept en brak daarmee direct vier records. Zeker de moeite waard om te kijken dus, als je dat nog niet hebt gedaan natuurlijk. Heb je hem al wel gezien? Check dan vooral deze andere beste Netflix Original films.

Reageer op artikel:
Creepy: in de korte film Picture Wheel blijven je exen je letterlijk achtervolgen
Sluiten