De ultieme manier om smartphones draadloos op te laden: met Pikachu

Android smartphones kunnen al jaren draadloos opgeladen worden. Nu pas begint de technologie echter pas echt de aandacht te krijgen die het verdient. Dat komt door de lancering van de iPhone 8, iPhone 8 Plus en de iPhone X. De eerste iPhones die draadloos opgeladen kunnen worden.

Pikachu Wireless Charger

Opeens staan accessoirefabrikanten in de rij om draadlloze opladers te maken. De zogenaamde charging pads. Apple gaat er volgend jaar meer dan honderd euro voor vragen, maar laat je als consument niet gek maken. De techgigant gebruikt verrassend geneog hetzelfde protocol als zijn concurrenten. Oftewel, je kunt elke goedkope QI-lader gebruiken. Zoals deze, die we uit hebben gelicht in onze AliExpress-rubriek.

Pikachu Wireless charger oplader

Vandaag kwamen een exemplaar tegen dat zijn plekje in de schijnwerpers verdient. De accessoirefabrikant TeknFun heeft een Pikachu Wireless Charger op de markt gebracht. Pikachu, de kleurrijke Pokémon, ligt op zijn buik. Jij legt je smartphone daar bovenop, en klaar is kees.

De nieuwste iPhones zijn compatibel, evenals Android smartphones die draadloos opgeladen kunnen worden. Middels een drietal USB-porten laad je ook oudere gadgets op. Nu komt echter het hoogtepunt: Pikachu’s wangetjes lichten op wanneer je apparaten oplaadt. Schitterend!

Pikachu Wireless charger oplader

Zo kun je je smartphone in style opladen, na een intensief potje Pokémon Go. Heb je de grote update al gezien? Helaas gaat de Pikachu Wireless Charger voorlopig alleen in Amerika verkocht worden, waar de gadget 49,99 dollar kost. Check ook de eerste beelden van de opvolger van Pokémon Go, of ontdek nog meer bizarre gadgets in ons speciale dossier.

Reageer op artikel:
De ultieme manier om smartphones draadloos op te laden: met Pikachu
Sluiten