Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 21 jun 2019

Pixar maakt titel nieuw project bekend (+ opvallende beschrijving)

Gezien het feit dat Toy Story 4 alweer bijna naar de bioscoop komt was de kans groot dat Pixar achter de schermen alvast bezig is met komende projecten. Dit blijkt dus ook zo te zijn. In 2020 zal er een film genaamd Soul verschijnen en dit zijn de eerste details.

Soul: aankomende film van Pixar

Disney blijft volop investeren in films. Naast nieuwe Marvel titels en de live-action versies van klassiekers zit ook animatiestudio Pixar niet stil. Het bedrijf heeft namelijk laten weten dat er volgend jaar een film genaamd Soul zal gaan uitkomen.

Er is nog weinig over het verhaal bekend, maar via Twitter is te lezen dat het zal draaien om een reis die antwoord moeten geven op enkele belangrijke levensvragen:

De film zal gemaakt worden door Pete Docter, die ook verantwoordelijk was voor Inside Out. Met de regie zit het dus wel goed. We zullen waarschijnlijk echter wel tot juni 2020 moeten wachten voordat we de film kunnen zien.

Toy Story 4

In de tussentijd kunnen we genieten van de vierde Toy Story film, die vanaf volgende week in de bioscoop te zien zal zijn. Naast Tom Hanks en Tim Allen zal dit keer ook Keanu Reeves een stem inspreken.

Aangezien de film overigens in de voorverkoop al een record heeft weten te verbreken, zijn wij in ieder geval erg benieuwd. Naast een nieuwe Toy Story zal er volgend jaar ook nog een film genaamd Onward verschijnen. Er zijn ook speculaties rondom een vijfde Toy Story film, met als gevolg dat Tom Hanks hierop besloot te reageren.

Reageer op artikel:
Pixar maakt titel nieuw project bekend (+ opvallende beschrijving)
Sluiten