Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Tech 10 aug 2018

Pixel 3 XL gelekt in volle glorie: duidelijkste beelden tot nu toe

Google staat de laatste tijd behoorlijk in de spotlight.  De wereld verwachtte eigenlijk de lancering van Android 9.0 Pie pas op 20 augustus, maar een paar dagen geleden verraste de tech gigant vriend en vijand met een veel vroegere onthulling. Niet alleen werd het besturingssysteem gelanceerd, maar ook werd eindelijk onthuld waar die P nou voor staat. Nu staat het bedrijf weer volop in de aandacht, door gelekte beelden van de aankomende Pixel 3 XL. En het zijn de duidelijkste beelden, die we tot nu toe hebben gezien.

Notch en USB-C oordopjes

De Pixel 3 XL steelt de show op verschillende kersverse foto’s en een heuse unboxing video van een Russische blogger. Op de foto’s is een toestel te zien, dat behoorlijk overeenkomt met eerder gelekte beelden. We krijgen een strak wit toestel te zien en een paar foto’s bevestigen inderdaad de inmiddels bekende notch aan de voorkant. Het lijkt erop dat de headphone jack niet van de partij is, aangezien op één van de foto’s oordopjes in de Pixel 3 XL verpakking te zien zijn voor een USB-C poort.

Google Pixel 3 XL gelekte foto's

Pixel 3 XL unboxing

Dan hebben we nog de unboxing video. Hierin wordt het toestel van alle kanten geshowd en zien we wat er verder nog in de doos zit. Uiteraard is er een “Let’s Get Started” boekje en komen ook de oordopjes uit de verpakking zetten. Helemaal onderop zien we onder andere de oplader en wat extra adapters.

Snapdragon 845 en Android Pie

Verder verklappen de foto’s nog wat specificaties van het toestel. Zo zou hij komen met een Snapdragon 845 chipset, 4GB RAM en natuurlijk Android 9.0 Pie. Het display zou een resolutie hebben van 1440 x 2960 pixels. Verwacht wordt dat de Pixel 3 XL op 4 october wordt onthuld. Maar wie weet dat Google weer besluit om de show wat eerder te stelen. De onthulling van Android Pie gebeurde “toevallig” een paar dagen voor de onthulling van de Samsung Galaxy Note 9, wat toch wel wat aandacht van Samsung‘s nieuwe vlaggenschip wegsnoepte.

PhoneArena

Reageer op artikel:
Pixel 3 XL gelekt in volle glorie: duidelijkste beelden tot nu toe
Sluiten