Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 28 aug 2018

Google’s Pixel 3 XL voor lancering al de ster in hands-on video

Het lijkt erop dat Google steeds minder en minder heeft te onthullen tijdens de lancering van de Pixel 3 en Pixel 3 XL. Vooral de Pixel 3 XL lijkt constant in volle glorie overal op te duiken. Onlangs zou een lading XL toestellen zelfs zijn buitgemaakt, waarna de smartphones op de zwarte markt verschenen voor 2.000 dollar. Een mysterieuze YouTuber lijkt één van de handsets in handen te hebben gekregen en postte onlangs een hands-on video, waarin we de Pixel 3 XL nog nooit zo duidelijk hebben gezien.

Nieuw YouTube kanaal

Wie de Youtuber precies is en hoe ze aan het Pixel toestel komt is onbekend. Haar YouTube kanaal heet In DIGI en verscheen drie dagen geleden online met als eerste video die over Google’s aankomende smartphone. Inmiddels zijn er twee andere video’s verschenen over de Motorola Moto G6 Plus en de Motorola Moto Z3 Play. Het enige dat we met zekerheid over de YouTuber kunnen zeggen is dat ze houdt van selfies.

Pixel 3 XL leak In DIGI

Unboxing Pixel 3 XL

De video begint met de unboxing van de Pixel 3 XL. Ruim twee weken geleden dook er ook al een unboxing video op van het toestel, maar we moeten zeggen dat de nieuwe beelden een stuk duidelijker zijn en we nu pas echt goed van de telefoon kunnen genieten. In volle glorie wordt de inhoud van de doos onthuld en zoals verwacht krijg je er Google’s tweede generatie Pixel Buds met draad bij.

Pixel 3 XL leak In DIGI

Close-ups

Daarna zien we close-ups van het toestel zelf voorbijkomen. Opvallend genoeg is de datum op het toestel vrijdag 6 juli. Mogelijk heeft In DIGI de datum nog niet goed ingesteld, maar ergens lijkt het ook een soort hint dat ze hem al een tijdje heeft. Hoe het precies zit zullen we misschien nooit weten, aangezien er niet wordt gesproken. Wel staat er als begeleidende tekst onderaan de video dat we binnenkort een recensie kunnen verwachten op de Russische site https://indigi.ru. Ook daar kom je niet veel meer te weten over de poster en zelfs de verwijzing naar het Instagram account bevestig alleen maar de liefde van de vrouw voor selfies en smartphones. Er komt wel ook een motorfiets voorbij.

Pixel 3 XL leak In DIGI

Sample foto’s selfiecamera

Aan de voorkant zien we uiteraard de bekende notch en selfiecamera. Deze selfiecamera krijgen we in actie te zien, terwijl er in verschillende poses foto’s worden gemaakt. Hiervan krijgen we in de video ook meteen de resultaten te zien.

Pixel 3 XL leak In DIGI

Helaas doet de poster niet hetzelfde met de hoofdcamera aan de achterkant, welke voor veel mensen juist interessanter is. De Pixel toestellen staan bekend om hun camera’s van hoog niveau en het zou fijn zijn om ook alvast een paar sample foto’s van de achterste camera te bekijken.

Verwacht wordt dat de Pixel 3 en Pixel 3 XL begin oktober worden onthuld om vervolgens midden oktober in de winkel te liggen. Uiteraard zullen de toestellen meteen draaien op Android Pie. Deze tien dingen kun je van het nieuwe besturingssysteem verwachten, die je nog niet kon met Android Oreo.

BGR

Reageer op artikel:
Google’s Pixel 3 XL voor lancering al de ster in hands-on video
Sluiten