Mark Hofman
Mark Hofman Tech 10 okt 2018

Komen de Pixel 3 en Pixel 3XL naar Nederland?

Gisteravond kondigde Google de nieuwe Pixel 3 en Pixel 3XL aan. Het toestel ziet er strak uit, heeft goede speakers, uiteraard een goede camera en is voorzien van een prachtig scherm. Maar de grote vraag is natuurlijk: komt het toestel, in tegenstelling tot de Pixel 2 en Pixel 2XL, naar Nederland? 

Pixel 3 en Pixel 3XL naar Nederland?

We wisten al een tijdje dat ze eraan kwamen, maar Google kondigde gister dan eindelijk de Pixel 3 en Pixel 3XL aan. De vorige smartphones van het bedrijf zijn door Wired uitgeroepen tot beste smartphone voor het jaar. Dat zorgt er dus voor dat de verwachtingen bijzonder hoog liggen. Maar juist omdat de smartphone zo goed is, zouden we hem hier in Nederland ook wel willen hebben. Iets wat bij de vorige Pixel telefoons niet het geval was. Komen de Pixel 3 en de Pixel 3XL naar Nederland?

Het antwoord op die vraag is, helaas, nee. Google heeft gister tijdens de presentatie laten weten dat het toestel in 13 landen te koop is. Hieronder vallen de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Canda, Duitsland, Italië, Spanje, India en Singapore. Je hoeft niet gestudeerd te hebben om te zien dat Nederland hier niet tussen zit. Echter is er wel hoop. Google richt zich, ten opzichte van vorige jaar, op een groter publiek. De Pixel 2 was beschikbaar in slechts zes landen en de XL versie in negen. Dit gaat dus de goede kant op, maar nog niet voor ons.

Pixel 3 event, Pixel 3, Google pixel

De beste manier om een Pixel 3 of Pixel 3XL in huis te halen, is door hem in Duitsland te kopen. Of het toestel later nog beschikbaar zal zijn in ons land, is nog niet bekend.

Reageer op artikel:
Komen de Pixel 3 en Pixel 3XL naar Nederland?
Sluiten