Je pizza is snel klaar met de Breville Smart Oven Pizzaiolo

Pizza is en blijft één van de mooiste uitvindingen die de mens heeft gedaan. Er gaat niks binnen zo’n mooie unit gevuld met kaas en daarna alles wat je er maar op wilt gooien. Of dat nou een ananas is of juist niet: wij genieten er niet minder van. Als je een echte fan bent, dan weet je dat je eigen gemaakte pizza altijd net even wat lekkerder is. Je gooit er namelijk precies hetgeen op wat jezelf lekker vindt. Maar ja, dan moet je wel een tijdje wachten voordat de pizza klaar is. Met de Breville Smart Oven Pizzaiolo gaat het een stuk sneller.

Snel je pizza met de Breville Smart Oven Pizzaiolo

Het is een soort mini oven die je op je aanrecht kan zetten. Maar dan is er eigenlijk niks mini aan. De oven kan namelijk een temperatuur van bijna 400 graden halen, waarmee je een oven binnen een minuut of twee volledig afbakt. Daarnaast is het goed om te weten dat de Breville Smart Oven Pizzaiolo makkelijk in onderhoud is. Hij is aan de buitenkanten voorzien van roestvrijstaal, zodat je hem makkelijk kunt schoonmaken.

Doordat alles zo snel gaat, is het tijdens een pizzafeestje bijvoorbeeld heel erg makkelijk om er snel nog één bij te bakken en daarna uit te serveren. Op die manier hoeft er nooit iemand honger te hebben of ruzie te maken over het laatste stuk pizza.

pizza oven

Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon mogelijk om je standaard diepvries pizza’s er in te bakken. Dan heb je hetzelfde effect als bij een gewone oven, maar gaat het een stuk sneller. Op die manier is het eigenlijk net een magnetron, maar dan voor je pizza-verslaving.

pizza oven

Het enige nadeel? Met een adviesprijs van bijna 800 dollar is het nogal een investering. Daar moet je heel wat pizza’s uit halen om het een beetje de moeite waard te maken. Meer inspiratie nodig? Kijk dan eens hier.

Reageer op artikel:
Je pizza is snel klaar met de Breville Smart Oven Pizzaiolo
Sluiten