Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 7 mrt 2018

Met deze Pizza Hut sneaker kun je pizza bestellen

Stel je zit ‘s avonds op de bank en opeens heb je een vreetbui. Dan kun je natuurlijk je huis doorlopen om te kijken of er nog wat te scoren valt. Er gaat echter niks boven een fijne pizza om je honger mee te stillen. Dat je vervolgens spijt hebt en de hele dag in de gym moet doorbrengen om de calorieën weg te werken, laten we dan even buiten beschouwing. Het bestellen van een pizza is vandaag de dag eigenlijk al een fluitje van een cent. Toch gaat dat Pizza Hut in de Verenigde Staten nog niet ver genoeg en introduceren ze de Pie Tops. Een paar sneakers waar je met een simpele druk op de knop automatisch een pizza bestelt.

Pizza bestellen met je Pizza Hut-schoenen

Het is een promotie die Pizza Hut heeft lopen voor de zogenaamde March Madness. Daarin staat het College Basketball centraal en dat zorgt er voor dat veel Amerikanen dagen voor de tv doorbrengen om niks te missen. Maar ja, dan heb je wel honger en daarvoor zijn de schoenen. Deze verbind je via Bluetooth aan je telefoon en door een simpele druk van de knop op je schoen wordt de Pizza Hut-app geactiveerd en wordt er automatisch een pizza besteld.

Pizza Hut

Als de bezorger vervolgens aan de deur komt, dan kun je met een andere druk op de knop je tv ook pauzeren (er van uitgaande dat je een Smart tv hebt en deze optie hebt), zodat je echt geen seconde hoeft te missen van de actie. De schoenen zijn niet te koop, maar er worden 50 paren door Pizza Hut en Hypebeast weggeven, maar dat is alleen voor Amerikaanse gebruikers. Mocht je ze dus echt willen, dan moet je waarschijnlijk over een maand op eBay kijken.

Pizza Hut

De schoenen komen overigens in een rode en een bruine variant. Maar je kunt natuurlijk ook altijd je eigen verse pizza’s op het gasfornuis maken.

Reageer op artikel:
Met deze Pizza Hut sneaker kun je pizza bestellen
Sluiten