Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 14 apr 2018

PlayerUnknown Battlegrounds heeft nu tijdelijk een Team Deathmatch-modus

Lange tijd was PlayerUnknown Battlegrounds de populairste game op streamingkanaal Twitch, maar die plek is men kwijt geraakt aan Fortnite. Dat betekent overigens niet dat PlayerUnknown Battlegrounds in één klap geen succes meer is. De game wordt dagelijks nog altijddoor vele gamers gespeeld en bekeken op Twitch. En het mooie is dat de ontwikkelaars niet stil zitten. Dit weekend hebben zij een tijdelijke Team Deathmatch-modus waar spelers mee aan de slag kunnen. Het gaat om een modus genaamd War en laat je respawnen wanneer je wordt afgemaakt, waardoor potjes gemiddeld wat langer duren.

PlayerUnknown’s Battlegrounds’ War-modus

De War-modus is de eerste nieuwe modus die valt onder de wekelijkse PlayerUnknown’s Battlegrounds event mode. Elk weekend zal de community een andere modus voorgeschoteld krijgen waar zij mee aan de slag kunnen. In dit geval kun je de War-modus tot en met zondag nacht kunnen spelen.

Playerunknown

In de modus word je geplaatst in één van de drie aanwezige teams. Elk team bestaat uit maximaal tien man en de strijd speelt zich af op een klein gedeelte van de Erangel-map. Er is geen sprake van een zone die kleiner wordt, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken.

Als speler spawn je met een standaard loadout, die bestaat uit een assault rifle of een DMR, een pistool, een helm, een veste en een granaat. Je kunt betere loot krijgen door de gebouwen in te gaan en daar betere spullen te scoren of de care packages te plunderen. Als je in de modus wordt afgeknald, dan zul je na een paar seconden weer spawnen en kun je op die manier weer meestrijden.

Het is mogelijk om als een team van tien de modus te joinen, dus als je een soort van clan hebt, dan kun je losgaan. Ook is het een uitstekende manier om je schietvaardigheden te verbeteren, aangezien je nu veel meer in de actie zit en dus meer kans hebt om vijanden af te knallen. En wellicht dat dit soort evenementen de gebruikersaantallen een boost geeft.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
PlayerUnknown Battlegrounds heeft nu tijdelijk een Team Deathmatch-modus
Sluiten