Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 16 mei 2019

PlayStation 4 accessoires van AliExpress: de vijf beste deals!

Laatst keken we bij AliExpress of je daar een beetje toffe accessoires kon scoren voor de Nintendo Switch. De keuze was daarbij opvallend groot. Voor een paar kleine bedragen kun je heel wat toffe dingen scoren. Voor de PlayStation 4 is er ook veel interessants. Dus wij zijn andermaal gedoken in de catalogus en kwamen deze vijf handige accessoires tegen.

Vijf handige accessoires voor de PlayStation 4 vanuit AliExpress

AliExpress staat bomvol met geweldige gadgets en hebbedingetjes die je nooit in Nederland tegen zal komen. Althans, niet voor de lage prijs waarvoor de Chinese webshop het aanbied. Echter kan het online walhalla als een dolhof aanvoelen en daarom helpen we jou wekelijks met de tofste koopjes. Nog niet bekend met de webshop? Check dan onze WANT Guide! Hierin leggen we je alles uit over AliExpress. Meer benieuwd naar wat je allemaal NIET moet kopen? Dan kan je hier terecht!

Stand met charger voor je controllers

Wanneer je je PlayStation 4 verticaal wilt neerzetten, dan is het handig om gebruik te maken van een stand, zodat hij niet zomaar omvalt. Met deze stand sla je twee vliegen in één klap. Ten eerste staat je spelcomputer netjes rechtop en aan de andere kant heb je gelijk twee chargers die je controllers opladen. Ook zit er een fan verwerkt in de stand, waardoor je de spelcomputer de mogelijkheid geeft om koel te blijven, waardoor hij minder snel warm wordt. Wanneer de controller volledig is opgeladen, dan gaat er een groen lampje branden, zodat je weet dat hij helemaal is opgeladen. Voor 21,74 euro is hij van jou.

PlayStation 4 accessoires van AliExpress

Minijack adapter met geluidsaanpassing

Het handige van je PlayStation 4-controller, is dat hij voorzien is van een 3.5 mm jack. Daarmee kun je direct een headset aansluiten op je controller en op die manier van het geluid te genieten. Wanneer je gebruik maakt van een simpele headset, dan kun je het geluid enkel in het hoofdmenu aanpassen. Met deze AliExpress accessoire kun je dat probleem oplossen. Het is een klein tussenstukje waarmee je handmatig het geluid aanpast en zo altijd op de juiste volume je game kunt beleven. Hij is te koop voor 2,64 euro.

PlayStation 4 accessoires van AliExpress

Mini Bluetooth Wireless Keyboard

Het versturen van berichten naar vrienden op de PlayStation 4 is niet heel erg fijn om te doen. Het duurt soms een tijdje voordat je de juiste woorden bij elkaar hebt gevonden om een vriend of vriendin te vragen om met jou te gamen. Dit draadloze Bluetooth toetsenbord biedt een oplossing. Hiermee kun je makkelijk en snel berichten sturen. Je kunt hem los er bij gebruiken, maar ook aan sluiten op je PlayStation 4-controller en zodoende hem altijd bij de hand te houden. Naast het versturen van berichten naar vrienden is dit ook handig in een MMORPG als Final Fantasy XIV op je PlayStation 4. Hij kost 11,50 euro.

PlayStation 4 accessoires van AliExpress

PS4 Slim HUB met extra USB-porten

Eén van de nadelen van de PlayStation 4 is dat hij aan de voorkant maar twee USB-porten heeft. Over het algemeen is dat genoeg, maar als je werkt met een headset die een USB-port nodig heeft om een connectie te maken en de andere port gebruikt om je controller op te laden, dan ben je al beperkt. Gelukkig heb je nu een handige PS4 Slim USB hub. Daarmee heb je vier USB-porten om al je devices op te laden en gebruiken. Hij kost 8,04 euro.

PlayStation 4 accessoires van AliExpress

Bluetooth Wireless Gamepad

Controllers voor de PlayStation 4 zijn niet goedkoop. En wanneer je vrienden over de vloer hebt die of met controllers gooien of spelen met smerige handen, dan word je daar niet vrolijk van. Wat dat betreft doe je er handig aan om een soort backup controller te hebben voor je vrienden. Voor een zacht prijsje van 21,37 euro kun je die met gerust hart aan je vrienden geven. Als die dan gesloopt wordt, dan voelt dat minder pijnlijk aan.

PlayStation 4 accessoires van AliExpress

Meer WANT?

Bij WANT schrijven we over heel veel meer onderwerpen dan toffe deals en elektrische fietsen. Zou houden we dagelijks het laatste nieuws bij omtrent smartphones, gadgets, films, series, Netflix en nog heel veel meer!

Benieuwd naar het grootste nieuws van de afgelopen week? Check dan zeker even onze eigen podcast WantKast! De meest recente aflevering vind je hieronder!

Reageer op artikel:
PlayStation 4 accessoires van AliExpress: de vijf beste deals!
Sluiten