Daniel Koster
Daniel Koster Gaming 22 aug 2016

Vandaag: foto’s nieuwe PlayStation 4 gelekt, een elektrische Mercedes-Maybach en meer

Je hebt vast al eerder gehoord dat Sony met een nieuwe PlayStation 4 console wil komen. Nu zijn daar foto’s van gelekt. Het blijkt hierbij niet om één PlayStation 4 console te gaan, maar om twee! Dat en meer lees je hier:

Facebook Live rolt volgens gerucht nieuwe functionaliteit uit

Facebook Live zou vanaf vandaag met een nieuwe functionaliteit komen die voor bepaalde mensen beschikbaar wordt. Het gaat hierbij om de mogelijkheid om iemand anders aan je livestream toe te voegen waardoor je samen in één stream bent te zien.

Het concept van elektrische Mercedes-Maybach auto kan Tesla angst inboezemen

Pas op Tesla, want dit vinden wij een topper. De nostalgische vorm benadrukt de prachtige auto’s van vroeger, maar dat gaat niet op voor de techniek die de elektrische auto kent. Je kunt denken aan augmented reality displays in de auto, het kennen een vermogen dat gelijk staat aan 738 PK en een bereik van vijfhonderd kilometer.

Kickstarter gaat een protoype gallerij optie toevoegen

Het gaat bij Kickstarterprojecten natuurlijk uiteindelijk om het product. Nu heeft Kickstarter gesteld dat een nieuwe optie aan pagina’s wordt toegevoegd. Hiermee kun je een gallerij aanmaken met foto’s en video’s van je prototypen.

Wereldwijde smartphoneverkoop van tweede kwartaal 2016 in kaart gebracht

Wereldwijd worden er nog steeds meer smartphones verkocht. Echter is dat in Noord-Amerika en Europa niet het geval, waar de verkoop met vijf procent afneemt. Ontwikkelingslanden zijn de oorzaak van de groei. Daar neemt verkoop juist toe met tien procent. Hieronder zie je de verdeling per smartphonefabrikant.

Facebook brengt Lifestage uit voor mensen tot de 21 jaar oud

Facebook weet dat jongeren het medium te oud vinden worden. Vandaar dat Lifestage misschien wel een goede zet is. Deze app is voor mensen tot de 21 jaar bedoeld en zal enkel draaien om video’s. Helaas, de app is voor nu nog enkel in de Verenigde Staten beschikbaar. Bron

Sony komt niet met één PlayStation 4 console, maar twee nieuwe PlayStation 4 consoles

We weten al langer dat Sony de PlayStation 4 van een update wil voorzien. Echter was het nog onduidelijk op welke manier. Nu lijkt het erop dat het bedrijf dit met twee versies van de 4 gaat doen. De ene PlayStation 4 console is dunner en de andere PlayStation 4 console kent krachtigere hardware dan de voorganger.

Tesla komt met nieuw leaseprogramma

Tesla kent al een leaseprogramma waar je drie jaar lang aan vast zat. Nu is daar ook een programma van twee jaar aan toegevoegd. Je moet dan alleen wel flink wat geld als borg inleggen. Ook is het nog niet bekend wat de prijzen in Nederland zijn.

Een hamster die in een Mario level zit is awesome

Een miljoen XP halen in Pokémon Go kan je duur komen te staan

Dit is een geinig verhaal. Een Pokémon Go speler trachtte in één dag een miljoen XP te halen. Dat is een flinke uitdaging. En ook eentje die de ontwikkelaars van de game als onmogelijk zien. Zij trokken namelijk aan de bel omdat ze dachten dat ‘ie aan het vals spelen was.

Nikola Tesla vroeg in 1898 al een patent voor een drone aan

Wat is die Nikola Tesla weer een baas zeg. Een patent dook op uit 1898 van de genie. Hij had het toen al over drones en stelde dat zij het begin van wereldvrede zouden zijn. Dat laatste weten we nog niet, maar dat ze er zijn is een feit.

Gezichtsherkenningsoftware werkt nog lang niet perfect

Het is al langer duidelijk dat gezichtsherkenningsoftware nog niet perfect werkt. Zo is het idee om hiermee apparaten te beveiligen. Echter toonden een groep wetenschappers dat zij deze software met 3D renders van Facebook foto’s de software kunnen neppen.

Man bouwt oude Game Boy om tot afstandsbediening voor drone

Google rolt vandaag mogelijk Android Nougat uit

Android Nougat is onderweg, dat moge duidelijk zijn. Wanneer de software komt is nog de vraag. Nu stelt een bron echter dat de software vandaag beschikbaar wordt voor Nexus telefoons. De uitrol voor andere apparaten komt later.

Trailer voor ‘Cash Money’ documentaire die op Apple Music komt gelanceerd

Olympische Spelen van 2020 in Tokyo krijgen wellicht medailles van elektronisch afval

Dit vinden wij een gaaf idee. De Spelen zijn natuurlijk eeuwenoud en kunnen zo een bijzonder nieuw jasje krijgen. De organisatoren van de Spelen van 2020 willen elektronisch afval zoals oude smartphones gaan inzetten voor het maken van de medailles.

De Xbox One S is prachtig en we snappen nu pas waarom

De Xbox One is van een update voorzien, de One S. Deze kent allerlei voordelen ten opzichte van de One, en eentje daarvan is het uiterlijk. We begrijpen nu wie dat heeft mogelijk gemaakt. Ontwerpbaas Andrew Kim werkt namelijk sinds kort bij Microsoft en heeft zijn best gedaan!

Samsung wil tweedehands telefoons gaan verkopen

Samsung wil wellicht high end toestellen goedkoper gaan aanbieden. Het addertje is dat deze toestellen refurbished zijn. Dit houdt in dat Samsung met bepaalde gebruikers een jaarcontract aangaat. Na een jaar krijgen ze het nieuwe model en gaat het oude model terug. Dit oude model wordt opgeknapt en als refurbished weer verkocht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Vandaag: foto’s nieuwe PlayStation 4 gelekt, een elektrische Mercedes-Maybach en meer
Sluiten