Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 16 jan 2018

PlayStation 4 Firmware 5.50 komt er aan: zo kun jij het nu al testen

De aankondiging van PlayStation 4 firmware is altijd goed nieuws. Elke keer als er een grote update komt, dus niet de PlayStation 4 firmware die simpelweg wat foutjes verbetert, wordt de PlayStation 4 een stukje beter. Zo kon je dankzij de PlayStation 4 firmware 5.0 via de PlayStation 4 Pro met 1080p en 60fps streamen naar Twitch, zodat je stream er beter uitzag. Ook zijn er functies toegevoegd die het makkelijker maken om berichten te sturen en om minder gestoord te worden door anderen wanneer je een film kijkt of gebruik maakt van Netflix. En binnenkort kunnen we een nieuwe grote update verwachten.

PlayStation 4 firmware 5.50

De PlayStation 4 Firmware 5.50 komt er dan aan. We hebben nog geen idee wat deze nieuwe update gaan brengen, maar weten wel dat je je nu kunt opgeven om de update eerder in huis te halen. PlayStation heeft namelijk een speciale beta-pagina aangemaakt, welke je hier kunt bezoeken. Om mee te doen aan het programma moet je een actief account hebben met een PlayStation Plus-abonnement. Als je dat hebt, dan kun je je opgeven en moet je hopen dat je wordt uitgekozen om de nieuwe functies te testen. Ook kun je je opgeven om daarna ook voor toekomstige updates kans te maken om het geheel te testen.

PlayStation 4 firmware

Lancering

De verwachting is dat de update goed werkt wanneer het in de beta-fase uitkomt. Maar er is natuurlijk een kans dat de nieuwe PlayStation 4 firmware niet werkt zoals het zou moeten. Gelukkig kun je als beta-gebruiker er dan voor kiezen om terug te schakelen naar de oude update, zodat je eventuele foutjes kunt wissen. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe PlayStation 4 firmware uitkomt. Als wij een gok mogen doen, dan verwachten we de update begin maart, wat ongeveer een half jaar is nadat de 5.50 update is uitgekomen. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan onze handige overzichtspagina. Of check vijf redenen om (niet) een Playstation 4 Pro te kopen.

Reageer op artikel:
PlayStation 4 Firmware 5.50 komt er aan: zo kun jij het nu al testen
Sluiten