Mark Hofman
Mark Hofman Gaming 2 nov 2020

PlayStation 4: 5 geweldige games die in november 2020 verschijnen

Terwijl de PlayStation 5 in november 2020 voet zet in de gamewereld, zijn er ook flink wat geweldige PlayStation 4 games die verschijnen. Maar welke zijn precies het proberen waard?

In dit artikel zetten we 5 geweldige titels voor je op een rij. Ze zijn allemaal te spelen in november 2020, maar staan niet in rangorde. Ze zijn naar ons idee dus allemaal even geweldig.

#1 Assassin’s Creed: Vahalla

 • Releasedatum: 10 november 2020
 • Genre: RPG
 • Ontwikkelaar: Ubisoft

Ubisoft keert in november terug met de inmiddels iconische Assassin’s Creed serie. Dit keer worden we door de ontwikkelaar meegenomen in het Vikingen-tijdperk waar je als speler in de huid kruipt van Eivor, een Viking die zich in de strijd bevindt tussen de Assassins en de Templars. De game speelt zich af in 823 na Christus tijdens de grote Viking-invasie van Groot-Brittannië. Een geweldige setting die de serie mogelijk in een compleet ander daglicht weet te zetten.

#2 DIRT 5: heerlijke race-game voor de PlayStation 4

 • Releasedatum: 6 november 2020
 • Genre: Racing
 • Ontwikkelaar: Codemasters

Tijd om de velgen te voorzien van een glimmende laag modder en het gaspedaal volledig in te trappen. DIRT 5 is de viertiende game uit de Colin McRae Rally serie en de achtste game die de DIRT-titel draagt. Naast de spannende evenementen in o.a. Arizona, Brazilië, Marokko, Italië, New York en Noorwegen is het mogelijk om een career mode te spelen. Dit keer neem je het op tegen Bruna Durand: de absolute kampioen in de Rally-wereld.

#3 Yakuza: Like a Dragon

 • Releasedatum: 13 november 2020
 • Genre: RPG
 • Ontwikkelaar: Ryu Ga Gotoku Studios

Yakuza: Like a Dragon is de achtste hoofdeditie uit de Yakuza-serie en verscheen eerder dit jaar al in Japan. Deze versie van de games was in januari al te spelen, maar komt deze maand dus ook internationaal uit. Dit keer speel je niet in Tokyo of Kamurocho, maar ga je los in het Yokohama district Isezaki Ijincho. Naast de wisseling van locatie krijg je dit keer ook niet te maken met Kazuma Kiryu, maar met Ichiban Kasuga. Nadat hij 18 jaar heeft vastgezeten wil hij maar één ding: zijn persoonlijke doel behalen en een held worden. Wisseling van spijs doet eten en we denken dat dit met Yakuza: Like a Dargon ontzettend goed gaat lukken.

#4 Marvel’s Spider-Man: Miles Moralies ook op de PlayStation 4

 • Releasedatum: 19 november 2020
 • Genre: Actie / Avontuur
 • Ontwikkelaar: Insomniac Games

Marvel’s Spider-Man wordt gezien als de beste superheldengame ooit gemaakt. Het is dus logische dat de hype rondom de eerste grote uitbreiding van de game groot is. Spider-Man: Miles Morales pikt het verhaal op waar de originele games ons achtergelaten hebben. We volgens Miles in zijn ontdekkingsreis naar zijn nieuwe krachten en moeten ervoor zorgen dat het besneeuwde Manhattan veilig blijft. Dit is een typisch gevalletje meer van het zelfde en daar kunnen we in dit geval alleen maar enthousiast over zijn.

#5 Call of Duty: Black Ops Cold War

 • Releasedatum: 13 november 2020
 • Genre: First Person Shooter
 • Ontwikkelaar: Treyarch Studios

Na het gigantische succes van Call of Duty: Modern Warfare kunnen we bijna niet anders dan enthousiast zijn over het volgende deel. Op 13 november keert de geliefde Black-Ops serie terug in een Koude Oorlog setting. Spelers krijgen toegang tot een spannende Campaign, kunnen los in de Multiplayer Mode en zullen ook dit jaar weer aan de slag kunnen gaan met de Zombies Mode. De game verschijnt op de PlayStation 5, maar zal ook op de PlayStation 4 te spelen zijn.

Meer PlayStation 4?

Wil jij ondanks alle hype ook gewoon blijven genieten van alles wat de PlayStation 4 te bieden heeft? Check dan zeker weten ook even ons overzichtspagina met het meest recente nieuws, reviews en handige tips ‘n tricks!

De pagina is via deze link te bezoeken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
PlayStation 4: 5 geweldige games die in november 2020 verschijnen
Sluiten