Mark Hofman
Mark Hofman Gaming 29 dec 2020

De PlayStation 5 is nu ook te koop in 18-karaats gouden variant!

Het jaar 2020 is het jaar waarin we eindelijk een nieuwe PlayStation voorgeschoteld kregen. De PlayStation 5 is een feit en inmiddels zo gewild dat hij nergens meer te krijgen is. Maar als je dan toch geduld moet hebben kan je natuurlijk net zo goed nog even doorsparen.

Het Russische bedrijf Caviar gaat in 2021 namelijk helemaal los met de verkoop van een wel heel bijzondere variant van de console. Iemand interesse in een 18-karaats gouden PlayStation 5?

PlayStation 5 te koop in 18-karaats gouden variant

We begrijpen heel erg goed dat ontzettend veel mensen de PlayStation 5 in huis willen halen. Maar we snappen daarnaast ook dat er met menig huisgenoot gediscussieerd wordt over het feit dat deze witte joekel de halve tv-meubel in beslag neemt. Daarom is het misschien best een idee om nog even door te sparen en te kiezen voor deze speciale variant van Caviar. Het luxemerk heeft de PlayStation 5 namelijk een keer of acht ondergedompeld in een bad vol goud en zet de console begin volgend jaar te koop.

De PlayStation 5 van Caviar is gemaakt van 18 karaats 750 goud en weegt hierdoor een kilo of twintig meer dan het oorspronkelijke model. Uiteraard heeft het bedrijf de console niet zomaar in een bad vol met goud gesmeten, maar is er daadwerkelijk nagedacht over het ontwerp. Alle witte onderdelen van de PlayStation 5 zijn voorzien van een gouden afwerking bij dit model, dat overigens is opgebouwd uit verschillende ruwe blokken. Oh, en je krijgt er ook nog eens een ontzettend dikke controller bij. Eentje die is afgewerkt met 18-karaats goud en krokodillenleer. Hoe lekker is dat? Het is in ieder geval een stuk beter te verkopen aan je huisgenoten dan de grote witte toren die Sony je aanbiedt.

PlayStation 5 goud
De console en de controller (Afbeelding: Caviar)

Pittig prijskaartje

Op de website van Caviar is te lezen dat de PlayStation 5 pas vanaf 2021 te koop zal zijn. Hoe duur de console bij in de webshop is weten we dus nog niet. Wat we wel weten is wat Caviar nog meer gaat doen of in het verleden heeft gedaan.

Zo werd vandaag bekend dat de nieuwe AirPods Max, die normaal €629 kosten, voor de schappelijke prijs van $108.000 in de verkoop gaat bij de winkel. Daarbij verkoopt Caviar ook een speciale iPhone 12 Pro met een stukje coltrui van Steve Jobs en plakte het twee jaar geleden een Apple Watch vast aan een iPhone XS. Uiteraard niet zonder er een flinke laag goud overheen te gooien!

Wat de PlayStation 5 dus precies gaat kosten is niet bekend, maar dat het niet goedkoop wordt mag duidelijk zijn!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De PlayStation 5 is nu ook te koop in 18-karaats gouden variant!
Sluiten