Mark Hofman
Mark Hofman Gaming 30 jul 2020

PlayStation 5 nu ook in het 24-karaats goud te bestellen

Ben je van plan de nieuwe PlayStation 5 te kopen, maar ben je het nog niet helemaal eens met de witte kleur? Dan is het misschien goed om te weten dat je de console ook met een ander tintje op de kop kan tikken.

De PlayStation 5 is, dankzij de mensen van Truly Exquisite, nu ook in het 24-karaats goud te bestellen. Als die console toch al opvalt in je woonkamer, waarom zou je het dan niet gelijk goed doen?

Playstation 5 in 24-karaats goud

Het ontwerp van de PlayStation 5 heeft al heel veel aandacht weten te trekken. Het is dan ook zeker een opvallende console, die straks miljoenen mensen in hun woonkamer hebben staan. Maar wie zich echt wilt onderscheiden van de kudde, moet er een stapje bovenop doen. En daarvoor moet je dus bij het Britse Truly Exquisite zijn.

Het bedrijf handelt in luxury customized gadgets. Dat is een markt waarin “normale” producten in uiterst luxe varianten verschijnen. Een goed voorbeeld daarvan is het Russische bedrijf Caviar, dat ooit eens een gouden Apple Watch op een gouden iPhone monteerde. Truly Exquisite kan er ook wat van en verkoopt een 24-karaats gouden variant van de PS5. Maar dan hebben we het niet alleen over de console. Naast de PlayStation 5 zelf worden ook je controller en headset geleverd met een flinke laag goud. Logisch, want je wilt niet dat de accessoires vloeken met de spelcomputer.

Je verwacht natuurlijk dat deze PlayStation 5 variant flink wat geld zal kosten. Maar in alle eerlijkheid: dat weten we op dit moment nog niet. Logisch, want we weten zelfs nog niet eens hoeveel de originele console gaat kosten. Daarbij heeft Sony ook nog niet bekend gemaakt wanneer de PlayStation 5 verschijnt. Je kan dus al een pre-oder plaatsen, maar wanneer je gouden console precies geleverd wordt is nog niet bekend.

Maar ga er maar vanuit dat zodra de PlayStation 5 gelanceerd is, jij deze variant zal ontvangen. Al moet je daar waarschijnlijk wel duizenden euro’s voor over hebben.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
PlayStation 5 nu ook in het 24-karaats goud te bestellen
Sluiten