Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 10 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

PlayStation 5 was nog nooit zo goedkoop bij Bol en Amazon

Wil je al lange tijd een PlayStation 5 aanschaffen? Dan is dit het perfecte moment. De console is nu onder andere goedkoper verkrijgbaar bij Bol.com, Amazon en Game Mania.

Voorheen was het bijna onmogelijk om een PlayStation 5 te bemachtigen. Tot overmaat van ramp heeft Sony ook nog eens de prijzen van de spelcomputer verhoogd, waardoor je extra moest betalen. Nu is er voldoende voorraad en is de prijs tijdelijk zelfs lager dan vóór de prijsverhoging. Hiervoor moet je naar Bol.com, Amazon of Game Mania.

De PlayStation 5 flink in prijs verlaagd

Hoewel de PlayStation 5 qua uiterlijk niet de schoonheidsprijs verdient, is het een geweldige console. De nieuwste games zoals Hogwarts Legacy, Final Fantasy XVI en God of War draaien er zeer soepel op. Bovendien kunnen we dit jaar nog andere topgames verwachten, zoals Marvel’s Spider-Man 2 en Assassin’s Creed: Mirage.

Een game zoals Assassin’s Creed komt natuurlijk ook uit op de Xbox Series X, die net zo goed is als de PlayStation 5. Toch kun je nu beter voor laatstgenoemde console kiezen, omdat deze nu flink goedkoper verkrijgbaar is bij Bol.com, Amazon en Game Mania.

Extra voordelig bij Amazon, Bol.com en Game Mania

Normaal gesproken kost de PlayStation 5 disc-editie 549 euro bij Bol.com, Amazon en Game Mania. En ja, we weten dat dat een flinke investering is. Maar nu kun je hem veel goedkoper krijgen. Verschillende webwinkels hebben de spelcomputer in de aanbieding, waardoor je aanzienlijk minder betaalt en dat geld bijvoorbeeld kunt besteden aan een nieuwe game, een extra controller of een headset.

Op dit moment kun je de PlayStation 5 scoren voor prijzen tussen de 464 en 469 euro bij Bol.com, Amazon en Game Mania. Dat is dus 80 euro minder dan de normale prijs. De console is nu dus nog nooit zo goedkoop geweest.

PlayStation 5 streamen xbox
Gamen op je PlayStation. (Afbeelding: Unsplash/Reet Talreja)

Heb je al een PlayStation 5 en ben je op zoek naar nieuwe games om te spelen? Ook dan zijn er interessante aanbiedingen. Zo zijn Final Fantasy XVI, Star Wars: Jedi: Survivor en FIFA 23 nu ook goedkoper verkrijgbaar.

De 10 beste PlayStation 5 games om in juli 2023 te spelen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!