SNEL: bestel nu de PlayStation 5 bij Bol.com

Gisteren is de releasedatum en de prijs van de PlayStation 5 onthuld. Daardoor weten we dat je vanaf 19 november in Nederland met de nieuwe spelcomputer aan de slag kunt gaan. En ook weten we hoeveel hij gaat kosten: 499 euro.

Sony had van te voren laten weten dat we ruim van te voren op de hoogte zou worden gebracht wanneer je hem kan pre-orderen: NOT! Dus daarom moet je er nu snel bij zijn, voordat hij weg is. Pre-order hem nu bij Bol.com.

PlayStation 5 pre-order is live

Waar Microsoft gewoon keurig zegt ‘vanaf 22 september kun je hem pre-orderen’, daar lijkt het bij de PlayStation 5 wel het Wilde Westen. Want niemand weet nu waar hij aan toe is. Dus moet je schieten wanneer je de kans hebt. In de Verenigde Staten is het nu al een chaos met vele winkels waar de spelcomputer al is uitverkocht. En dan moet je nog maar zien of je hem daadwerkelijk krijgt. Wat dat betreft hebben we wat meer vertrouwen in Bol.com, die over het algemeen zijn zaakjes netjes voor elkaar heeft. De vraag is natuurlijk wel hoe lang je de spelcomputer daar kunt gaan pre-orderen.

PS5
De PlayStation 5 (Afbeelding: Sony)

Eerder werd al bekendgemaakt dat de PlayStation 5 redelijk schaars zou gaan worden. De vraag is waarschijnlijk hoger dan het aanbod, waardoor de kans redelijk groot is dat je straks achter het net vist en de spelcomputers straks voor woekerprijzen op verschillende websites worden aangeboden. Buiten de actie van Bol.com om zien we niet heel veel andere mogelijkheden. Bij de Mediamarkt moet je bijvoorbeeld naar de winkel toe en daar vijftig euro aan betalen. En bij andere webshops is hij of nog niet te bestellen of is hij inmiddels al uitverkocht. Dus nogmaals: Sla je slag.

Veel PS5 nieuws

Gisteren was de PlayStation Showcase met veel nieuws. Heb je dat gemist? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
SNEL: bestel nu de PlayStation 5 bij Bol.com
Sluiten