Dit wordt er straks geleverd in de PlayStation 5-doos

De PlayStation 5 moet nog altijd dit najaar gaan uitkomen. Hoewel we al het één en ander hebben gezien van de spelcomputer en enthousiast zijn over de games, zijn er tegelijkertijd ook veel vraagtekens.

Eén van die vraagtekens lijkt nu te zijn beantwoord. Want wat krijg je straks allemaal in de doos waar de PlayStation 5 in wordt geleverd? Opvallend daarbij is dat je ouderwets een game bij de lancering lijkt te krijgen.

PlayStation 5 lanceert samen met game

Vroeger was het min of meer standaard dat je bij je spelcomputer gelijk een game krijgt. En ja, wanneer een spelcomputer een tijd op de markt is, heb je die bonus. Maar bij de lancering een spelcomputer met een game? Dat komt niet meer heel erg vaak voor. Toch lijkt dat bij de PlayStation 5 te gaan gebeuren. Als we afgaan op een distribiteur in Hong Kong, dan zou je bij zowel de Digital Edition als bij het standaardmodel de game Astro’s Playroom krijgen. En daarvoor hoef je niks te doen, aangezien die al standaard op de spelcomputer zou staan.

De brenger van dit nieuws houdt wel een slag om de arm door te stellen dat dus een versie is voor Hong Kong. Het zou goed kunnen dat het in de rest van de wereld anders is. Toch lijkt ons de kans groot dat Astro’s Playroom straks de standaard game gaat zijn voor de PlayStation 5. Zeker omdat het zo’n game is die je waarschijnlijk niet snel los gaat kopen.

Standaard accessoires

Naast het nieuws dat de PlayStation 5 met een game komt, zien we in de rest van de beschrijving niet veel spannends. Hij komt met een controller, een 825 GB SSD, een HDMI-kabel, een powerkabel en een USB-kabel. Dus zeg maar de standaard dingen die je nodig hebt om de spelcomputer aan te sluiten. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Dit wordt er straks geleverd in de PlayStation 5-doos
Sluiten