Mark Hofman
Mark Hofman Gaming 17 dec 2020

PlayStation 5 mogelijk toch nog te koop in 2020, nieuwe lading onderweg!

Als er een product is die in 2020 het meest gewild is, dan is dat zonder twijfel de PlayStation 5. De console van Sony verscheen begin vorige maand en is sindsdien constant uitverkocht. Het aanbod ligt veel lager dan de vraag en daardoor leek het er sterk op dat veel mensen in 2020 mis zouden grijpen. Maar er is nog een klein beetje hoop.

Er duikt vandaag namelijk een bericht op dat Sony deze week, voor de laatste keer dit jaar, gaat stunten. Het zou namelijk zomaar kunnen dat er nog een nieuwe lading PlayStation 5 consoles beschikbaar komt.

Nieuwe lading PlayStation 5 in 2020

Website Manners brengt het nieuws dus naar buiten dat Sony druk bezig is met een nieuwe lading van de PlayStation 5. Het Japanse bedrijf heeft uiteraard nog steeds een tekort aan consoles, maar zou er nog een aantal beschikbaar kunnen stellen voor het einde van het jaar. En als de mensen van Manners het zeggen, dan zal er zeker een kern van waarheid in zitten. Het lijkt voornamelijk te gaan om mensen die nog een pre-oder open hebben staan bij MediaMarkt en NedGame. Wat betreft die eerste winkel worden de consoles binnenkort verstuurd, maar die tweede is al bezig met de levering van pre-orders voor 2021. Wat dat betreft haalt NedGame dus de achterstand in.

Het lijkt minder goed nieuws te zijn voor mensen die de PlayStation 5 nog moeten kopen. Er is namelijk een gigantisch aantal aan pre-oders en de beschikbaarheid is uiterst beperkt. De kans is dus klein dat je dit jaar nog een PlayStation 5 op de kop kan tikken, zonder dat je vooruitbesteld hebt. Al is het alleen al, omdat de meeste winkels meer consoles verkocht hebben dan ze op dit moment kunnen bieden. Zo heeft Amazon bijvoorbeeld heel veel PlayStation 5 consoles verkocht in de vorm van Pre-orders. Deze nieuwe lading is dus eigenlijk al verkocht voordat deze er is.

PlayStation 5 PS5 controller
De Dualsense controller. (Afbeelding: Sony)

De grootste kans bij Bol

Wanneer jij op dit moment nog geen PlayStation 5 besteld hebt gaat het wel een heel lastig verhaal worden. De console is bijna nergens meer te krijgen, maar bij één winkel heb je de grootste kans: Bol.com! De webshop pakt het namelijk anders aan dan zijn concurrenten en verkoop simpelweg niet meer consoles dan het kan bieden. Dit terwijl de winkel wel de allergrootste voorraad heeft van allemaal.

Mocht ook Bol.com een nieuwe lading PlayStation 5-consoles krijgen, dan is de kans het grootst dat je hem daar nog op de kop kan tikken. Hou de website goed in de gaten, want hij is meestal binnen een paar minuten uitverkocht!

Reageer op artikel:
PlayStation 5 mogelijk toch nog te koop in 2020, nieuwe lading onderweg!
Sluiten