Jeroen Kraak
Jeroen Kraak | LinkedIn Gaming 17 sep 2020

PlayStation 5 pre-order vandaag gemist? Morgen is je laatste kans!

Vanochtend was het mogelijk om een pre-order te plaatsen voor de PlayStation 5. Gelukkig is er morgen toch nog een kans!

Vandaag was een van die dagen dat je waarop je geluk moest hebben. De Playstation 5 ging de voorverkoop. De console was onder anderen te pre-orderen bij Bol.com, Mediamarkt, BCC en Amazon. Helaas waren er maar weinig consoles beschikbaar, want binnen een aantal minuten was die al niet meer te krijgen. Wellicht ben je bang dat je nu de slag hebt gemist en moet wachten tot ergens in 2021 om eigenaar te worden van een PS5. Toch is er een laatste kans om een pre-order te plaatsen!

Er komt nog een enkele pre-order aan voor de PlayStation 5

Een grote winkel is namelijk nog niet gestart met de verkoop van de PlayStation 5. Speelgoedwinkel keten Intertoys heeft ervoor gekozen om niet vandaag, maar morgen de verkoop van de console te starten. De winkel stuurde vandaag een mail met de tekst: “Pre-order de nieuwe PlayStation 5 op 18 september. “Houd onze website ’s ochtends goed in de gaten!” Helaas staat er geen precieze tijd bij, dus waarschijnlijk zal je vanaf een uurtje of zes ’s ochtends panisch op je F5-toets moeten drukken en hopen dat je snel genoeg bent.

Toch zijn er ook nog andere manieren om aan de console te komen. Zo komt er bijvoorbeeld bij Bol.com regelmatig een PlayStation 5 beschikbaar via de website. Dit zijn exemplaren die eerder gepre-orderd zijn, maar waarvan de bestelling later geannuleerd is. Je moet dus echt heel veel geluk hebben wil je er hier een te pakken krijgen, maar er is dus wel een mogelijkheid!

Ook is het mogelijk om nog net voor de release een PlayStation 5 te bemachtigen. Webwinkel CoolBlue heeft ervoor gekozen om niet aan pre-orders te doen. Waarschijnlijk verkoop de winkel die alles voor een glimlach doet hem pas een week of paar dagen voor de release online.

Mocht je die mogelijkheden allemaal gemist hebben dan is het maar te hopen dat alle winkels meer PlayStation 5’s krijgen dan dat ze van tevoren hadden verwacht, of dat Sony toch meer kan produceren. Maar goed, dat is allemaal koffiedikkijken. Als je dus echt zeker van een exemplaar op de releasedatum wil zijn, moet je dus Intertoys in de gaten houden.

Reageer op artikel:
PlayStation 5 pre-order vandaag gemist? Morgen is je laatste kans!
Sluiten