PlayStation Now krijgt er twee grote exclusieve PS4 games bij

PlayStation Now is een service van Sony die inmiddels al een paar jaar uit is. Met de service is het mogelijk om direct diverse games te streamen, maar heb je ook de optie om titels te installeren en als gewone ervaring te spelen. En vanaf vandaag zijn er een paar nieuwe games die aan de service zijn toegevoegd.

En het is daarbij goed om te zien dat daar ook echt een paar interessante titels bij zitten, die er voor zorgen dat het loont om nu een abonnement te nemen op PlayStation Now. Tijd voor een overzicht.

Days Gone naar PlayStation Now

De belangrijkste game die is toegevoegd aan PlayStation Now is zonder twijfel Days Gone. De game is gemaakt door Bend Studios en kwam begin 2019 uit. De game neemt je mee naar een nabije toekomst waarin corona eigenlijk geen probleem is. In plaats daarvan is de wereld een soort set van The Walking Dead geworden en neem je het op tegen Freakers die het op jou hebben gemunt. Maar ook de mensen die de apocalyps hebben overleefd zijn gevaarlijk. Gelukkig beschik je als Deacon St. John over een dikke motor om mee rond te rijden. De game is overigens niet voor altijd te spelen via de service, maar is beschikbaar tot en met 5 januari 2021.

Days of Play 2019
Days Gone (Afbeelding: PlayStation)

Een tweede exclusieve game van de PlayStation 4 op PlayStation Now is MediEvil. Deze kwam eind 2019 uit en is dus een jaar oud. Het is de remake van de platform-actie game die op de eerste PlayStation verscheen. Als het skelet van Sir Daniel Fortesque neem je het op tegen de slechte tovenaar Zarok. Het is zo’n typische game die je wellicht hebt gemist en nu alsnog kunt gaan spelen.

De andere titels

Deze twee titels zijn zonder twijfel de meest interessante toevoegingen aan PlayStation Now. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om aan de slag te gaan met titels als Friday the 13th, Trine 4: The Nightmare Prince en de game Rad. Op die manier heb je dus vijf nieuwe games om te ontdekken. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
PlayStation Now krijgt er twee grote exclusieve PS4 games bij
Sluiten