Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 18 dec 2019

PlayStation Now krijgt er begin januari twee topgames bij

Met PlayStation Now heb je de mogelijkheid om diverse games direct op je PlayStation 4 te streamen. Ook is het mogelijk om diverse games te downloaden en op die manier direct te spelen. Dat is handig wanneer je niet een hele fanatieke gamer bent, maar wel wat oude titels wilt beleven. En volgende maand heb je de mogelijkheid om twee absolute must-have games te beleven.

Vanaf 2 januari zijn de games Horizon Zero Dawn en Uncharted: The Lost Legacy voor een periode van zo’n drie maanden speelbaar via PlayStation Now. Dat betekent dat je de games gratis kunt spelen wanneer je zo’n actief abonnement hebt. Je kunt de games direct streamen, maar het is ook mogelijk om ze te downloaden en op die manier de games te spelen.

Twee topgames voor PlayStation Now

Het zijn eigenlijk drie games die op 2 januari verschijnen op PlayStation Now. Naast Horizon Zero Dawn en Uncharted: The Lost Legacy krijg je namelijk ook nog de game Overcooked 2. Dat is een ideale game wanneer je samen met vrienden los wilt gaan. Op die manier heb je dus eigenlijk drie topgames. Toch zijn het de andere twee titels die van een hoger niveau zijn.

Horizon Zero Dawn bol.com deals
Horizon Zero Dawn Bron: PlayStation

Met name Horizon Zero Dawn is een absolute must-have. Die game verscheen in 2017 en is gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar Guerilla Games. De game was één van de eerste titels die goed gebruik maakte van de mogelijkheden die de PlayStation 4 Pro bood. En Uncharted: The Lost Legacy is een fijne spin-off op de Uncharted-reeks met een aantal bekende personages.

PlayStation Now
Uncharted The Lost Legacy (Bron: PlayStation)

Je moet alleen niet oneindig wachten. Op 7 april verdwijnen de games weer van de service. De drie maanden is echter lang genoeg om beide games volledig uit te spelen. En het lijkt er ook op dat Sony door gaat en elke maand twee of drie nieuwe games beschikbaar stelt voor PlayStation Now.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
PlayStation Now krijgt er begin januari twee topgames bij
Sluiten