Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 29 mrt 2018

PlayStation Plus Games april 2018: Los met Mad Max en meer!

Vorige maand hadden we één van de beste maanden die PlayStation Plus ooit heeft gehad. Het bracht de absolute toppers als Bloodborne en Ratchet & Clank. Twee must-haves, die je in één klap gratis binnen kon halen. Eerlijk is eerlijk, zo sterk is de PlayStation Plus Games april 2018 line up niet. Maar met Mad Max en Trackmania Turbo heb je wel twee van die typische titels die je destijds wellicht hebt gemist. Hoog tijd voor het maandelijkse overzicht.

PlayStation Plus Games april 2018 PlayStation 4: Mad Max

Zoals gebruikelijk beginnen we het overzicht met de PlayStation 4 en de meest opvallende naam van deze maand is Mad Max. De game kwam zo’n drie jaar geleden uit en bracht toen een best wel aardige open wereld game met veel actie. Jij bent daarin Mad Max, die moet proberen om te overleven na een apocalyps.

Het is een game met veel woestijn, veel brute actie en staat garant voor heel wat uren speelplezier. Zeker wanneer je houdt van games als Assassin’s Creed en Shadow of Mordor, dan is dit een game om uit te proberen.

PlayStation Plus Games april 2018

PlayStation Plus Games april 2018 PlayStation 4 : Trackmania Turbo

De tweede PlayStation 4-game van deze maand is Trackmania Turbo. Het is een ouderwetse over de top arcaderacer, waarbij je de meest fantastische banen en wagens tot je beschikking hebt. Als je daar nog niet genoeg aan hebt, dan heb je de mogelijkheid om je eigen circuits te maken en is er nog een uitgebreide online modus. Tot slot ondersteunt de game ook PlayStation VR, waardoor je dus nog dichter bij de actie komt.

PlayStation Plus Games april 2018

PlayStation Plus Games april 2018 PlayStation 3: In Space we Brawl

Vorige maand maakte Sony bekend dat dit het laatste jaar is dat het nog PlayStation Plus-games voor de PlayStation 3 en Vita uitbrengt. En deze maand laten ze precies zien waarom. De line-up voor de andere consoles is simpelweg matig. We beginnen met de game In Space we Brawl. Het is een twin stick shooter in de ruimte, die ons doet denken aan Geometry Wars, maar dan een stuk minder origineel. Je kunt hem met vier vrienden spelen, maar of je hen daar warm voor kan maken is het tweede.

PlayStation Plus Games april 2018

PlayStation Plus Games april 2018 PlayStation 3: Toy Home

De game Toy Home maakt de PlayStation 3-line up niet beter. Het is een simpele downloadgame die in 2007 (!) uitkwam en is niet meer dan de zoveelste simpele racer. Het is game die destijds gemaakt is door Game Republic, een ontwikkelaar die je wellicht ook kent van de game Genji. Nee, ook deze game kun je goed overslaan.

PlayStation Plus Games april 2018

PlayStation Plus Games april 2018 PlayStation Vita: 99Vidas

Kijken we naar de PlayStation Vita waar eigenlijk niemand meer op speelt, dan is het jammer om te zien dat de game 99Vidas niet cross-platform wordt uitgeleverd. Dit is namelijk een best wel geinige beat-em-up. Een game die je meeneemt naar de tijd dat we titels als Streets of Rage en Double Dragon speelde. De game brengt qua graphics een ode aan die tijd. Met een veelvoud aan personages en zes grote werelden die je door kunt lopen is het een game die je op papier makkelijk meer dan eens kunt spelen.

PlayStation Plus Games april 2018

PlayStation Plus Games april 2018 PlayStation Vita: Q*Bert Rebooted

Als je echt van oude games houdt, dan is de klassieker Q*Bert Rebooted wellicht iets voor jou. Het is een game die ook beschikbaar is op de PlayStation 3 en PlayStation 4, dus iedereen kan hem downloaden. Q*Bert Rebooted is een game die je kent uit de jaren tachtig en het is in de basis een titel die een mix biedt tussen platform en puzzels. Naast de reboot kun je ook de klassieke oude game spelen.

PlayStation Plus Games april 2018

Dat zijn de games voor deze maand. Dit alles is vanaf 3 april beschikbaar, mits je een actief PlayStation Plus-abonnement hebt, die je hier kunt scoren. Wil je meer games voor de PlayStation 4? Bekijk dan onze tips.

Reageer op artikel:
PlayStation Plus Games april 2018: Los met Mad Max en meer!
Sluiten