PlayStation Plus games van Augustus bekend: Sniper Elite 4 en meer!

Meestal is het Microsoft die als eerste bekend maakt met welke gratis game zij in die maand gaan komen. En eerlijk is eerlijk, de line up van augustus is uitmuntend sterk. Hier kun je zien over welke games we het hebben. Maar ook bij de PlayStation Plus Games augustus 2019 line up zien we een tweetal games die wat ons betreft dik de moeite waard zijn. Laten we het open dat dit een opmaat is van meer in de aankomende maand.

PlayStation Plus Games augustus 2019 Sniper Elite 4

De belangrijkste game in de PlayStation Plus Games augustus 2019 line up is wat mij betreft Sniper Elite 4. In de game bevind je je in de Tweede Wereldoorlog en moet je als een speciale sniper verschillende missies voltooien. Je hebt veel vrijheid in de missies die je voorgeschoteld krijgt en moet een combinatie tussen lekkere snipekills en stealth gebruiken om succesvol te zijn. En als je dan met je sniper aanlegt. dan vertraagt de tijd en zie je hoe je kogel suist richting de vijand. Op een indrukwekkende manier kun je op die manier het hoofd van de vijand doorboren. Of je bent wat bruter en richt op zijn gevoelige plek tussen zijn benen. Ook is er de mogelijkheid om missies met drie vrienden te gaan spelen of je te storten op de online multiplayer van de game.

PlayStation Plus Games augustus 2019

WipEout Omega Collection

De tweede game in de PlayStation Plus Games augustus 2019 line up is WipEout Omega Collection. Het is combinatie tussen de games WipEout 2048, WipEout HD en de HD Fury uitbreiding. Op die manier krijg je dus gelijk heel wat content voorgeschoteld. Met enorme snelheden suis je over de verschillende banen heen terwijl je onderweg gebruik kunt maken van verschillende wapens om het leven van je tegenstander zuur te maken. En dat alles onder het genot van een heerlijke pompende beat. Kortom, een game die echt de moeite waard is.

PlayStation Plus Games augustus 2019

De nieuwe games zijn vanaf 6 augustus te downloaden. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
PlayStation Plus games van Augustus bekend: Sniper Elite 4 en meer!
Sluiten