Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 28 jul 2020

PlayStation Plus Games augustus 2020 brengt Call of Duty Modern Warfare 2

De maand juli is bijna voorbij en dat betekent dat er een nieuwe maand aan zit te komen. En een nieuwe maand brengt uiteraard nieuwe gratis games. En het mooie van de PlayStation Plus Games augustus 2020-line up is dat hij eigenlijk vandaag al begint.

Want in plaats van een paar dagen in augustus pas de nieuwe games te krijgen, heeft Sony er voor gekozen om de PlayStation Plus Games augustus 2020-line up in twee delen uit te brengen. Daardoor kun je vandaag al gelijk met de grootste game van de twee aan de slag.

PlayStation Plus Games augustus 2020 met Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered

En de games PlayStation Plus Games augustus 2020-line up waar je gelijk mee aan de slag kunt gaan is Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered. De game is namelijk vanaf vandaag te downloaden. Zoals de naam al zegt is het een remaster van het tweede deel van de Modern Warfare-reeks. Deze keer is het enkel het hoofdavontuur. Je hebt dus niet de multiplayer om mee aan de slag te gaan. Dat betekent dat je een uurtje of zes tot acht los kunt gaan met het verhaal die een aantal iconische missies kent. Denk daarbij aan de missie dat je als een groep Russische terroristen losgaat op een vliegveld of de missie waarbij je Captain Price uit een gevangenis moet zien te redden. De game is vanaf vandaag tot en met 31 augustus te downloaden, dus je hebt daar in principe alle tijd voor.

Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Duty: Modern Warfare 2 (Afbeelding: Activision)

Fall Guys: Ultimate Knockout

De tweede game van deze PlayStation Plus Games augustus 2020-maand is Fall Guys: Ultimate Knockout. Qua naam natuurlijk niet zo groot als Call of Duty, maar vergis je niet: deze game heeft alle potentie om een sleeperhit te worden. Onlangs werd de beta-periode van de game afgesloten en werd de titel massaal bekeken op Twitch. Dat is vaak een goede indicatie dat je met een interessante game te maken hebt. Het is een online multiplayer-game voor zestig spelers, waarbij je verschillende opdrachten moet voltooien en parkoersen moet overleven. Dat terwijl je rondloopt met een personage die nogal moeilijk te besturen is. Klinkt vaag? Bekijk de onderstaande trailer en je wordt er gelijk vrolijk van. Fall Guys is vanaf 4 augustus te spelen.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
PlayStation Plus Games augustus 2020 brengt Call of Duty Modern Warfare 2
Sluiten