Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 29 nov 2017

PlayStation Plus Games december 2017 – Losgaan met Darksiders II

Jawel, de laatste maand van het gamejaar staat alweer voor de deur. En dat betekent dat het tijd is voor PlayStation om te vertellen wat de PlayStation Plus Games december 2017 line up is. Deze maand met onder andere het zeer fijne Darksiders II!

PlayStation Plus Games December 2017 PlayStation 4 – Darksiders II

We beginnen het overzicht met het zeer fijne Darksiders II. De game kwam in eerste instantie een paar jaar geleden uit op de PlayStation 3 en Xbox 360, maar heeft inmiddels een nette remaster gekregen, waardoor PlayStation 4-bezitters de game ook kunnen spelen. Darksiders II geeft je de mogelijkheid om aan de slag te gaan met Death, die in de game moet afrekenen met verschillende demonen en ander gespuis. De game is een mix tussen beat ’em up, platform elementen, puzzels die je moet oplossen en dat alles in een open wereld. Het is een game die wat mij betreft zeer de moeite waard is en zonder twijfel een fijne aanvulling is op elke collectie.

PlayStation Plus Games December 2017

PlayStation Plus Games December 2017 PlayStation 4 – Kung Fu Panda Showdown of Legendary Legends

De tweede game van deze maand voor de PlayStation 4 is Kung Fu Panda Showdown of Legendary Legends. Het is een Smash Bros-achtige game, waarbij je aan de slag gaat met personages uit het Kung Fu Panda-universum. Met vier spelers tegelijkertijd kun je in verschillende arena’s knokken, waarbij het zaak is om zelf in leven te blijven en de anderen uit te schakelen. De game kwam begin 2016 uit en werd niet supergoed ontvangen. Wellicht een titel die vooral gebruikt kan worden voor de jongere gamers onder ons.

PlayStation Plus Games December 2017 PlayStation VR – Until Dawn: Rush of Blood

Deze maand hebben we een mooie bonus als je een PlayStation VR-headset hebt: Until Dawn: Rush of Blood. Eén van de launchgames voor de VR, waarin je plaatsneemt in een soort kermisattractie en onderweg allemaal vijanden moet afschieten. Het is niet de beste VR-ervaring, maar als gratis game is het zeker het proberen waard.

PlayStation Plus Games December 2017 PlayStation 3 – Xblaze Lost: Memories

Mocht je ooit de vechtgame Blazblue hebben gespeeld en meer wilt weten over de verschillende personages, dan kun je aan de slag met JRPG Xblaze Lost: Memories. Het is niet de beste RPG ooit, maar het heeft wel een toffe visuele stijl en is lekker Japans, mocht je daar van houden.

PlayStation Plus Games December 2017 PlayStation 3 – Syberia Collection

Als je iets met klassieke adventuregames hebt, dan ben je met de Syberia Collection aan het juiste adres. Het zijn de eerste twee games uit de reeks, waarin je aan de slag gaat met Kate Walker, die binnen de kortste keren terecht komt in een groots avontuur waarin ze haar leven niet zeker is.

PlayStation Plus Games December 2017 PlayStation Vita – Forma 8

Formais is een game gebaseerd op actie-/avontuurformule Metroidvania, met een interessante visuele stijl en een enorme te verkennen wereld. Jij bent de kleine verkenningssonde forma.8 die is gestrand op een verre planeet. Je raakt per ongeluk je reisgezellen kwijt en moet een missie op leven of dood voltooien: een verloren, krachtige energiebron vinden en deze terugwinnen voordat het te laat is. Er staan je oude beschavingen, grote gevaren en dystopische visioenen te wachten.

PlayStation Plus Games December 2017 PlayStation Vita – Wanted Corp

De laatste game van deze maand is Wanted Corp. Het betreft een topdown twinstick shooter, waarbij je met een berg aan vijanden te maken krijgt en moet proberen te overleven. Het is een game die niet de originaliteitsprijs verdient, maar wel fijn is om even het verstand mee op nul te zetten.

De nieuwe games zijn vanaf 5 december binnen te halen. Wil je meer lezen over games? Bezoek dan onze speciale gamingpagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
PlayStation Plus Games december 2017 – Losgaan met Darksiders II
Sluiten