Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 29 nov 2018

PlayStation Plus Games December 2018: Onrush en Soma

De laatste maand van het jaar staat bijna voor de deur en dat betekent dat PlayStation bekend maakt wat de nieuwe PlayStation Plus-games zijn. Deze keer zien we een titel die eigenlijk nog maar een paar maanden geleden is uitgekomen en nu al gratis is. Hopelijk heb je hem destijds overgeslagen. Dit is de PlayStation Plus Games December 2018 line-uo.

PlayStation Plus Games December 2018: Onrush

De game waar we het over hebben is Onrush. De game kwam op 5 juni uit. En nu, dus nog geen half jaar later, is de game volledig gratis binnen te halen. Je voelt je dan wellicht een beetje bekocht wanneer je hem destijds voor de volle mep kocht. De kans is echter groot dat je hem hebt gemist, want de game verkocht niet heel erg goed. In dat geval krijg je een fijne arcaderacer voorgeschoteld, waarbij je continu op hoge snelheden rondscheurt. Het draait er daarbij niet om om als eerste over de finish te komen. In plaats daarvan moet je in teamverband telkens punten scoren in verschillende modi. Dat klinkt wat vreemd, maar geloof mij, je hebt gelijk door wat je moet doen.

PlayStation Plus Games December 2018

PlayStation Plus Games December 2018: SOMA

SOMA is een compleet andere game. Het is gemaakt door dezelfde mensen die eerder verantwoordelijk waren voor de Amnesia-games. SOMA is een game die je mee neemt naar de ruimte, waarbij je uit de buurt moet blijven van het gevaar. Wat dat betreft is het een game die een beetje aanvoelt als een klassieke kat-en-muis-ervaring, waarbij je nooit weet waar het gevaar vandaan komt. Ideaal om jezelf compleet wild te schrikken als je het ‘s avonds met de gordijnen dicht en het licht uit speelt.

PlayStation Plus Games December 2018

Naast deze games voor de PlayStation 4 zijn er ook nog een paar andere titels voor de andere platformen beschikbaar. Op de PlayStation Vita krijg je het vermakelijke Papers, Please en de game Iconoclasts. Die laatste is ook te spelen op de PlayStation 4. Als je nog een PlayStation 3 hebt aangesloten, dan kun je daarop de games Steredenn en Steins;Gate voor binnen halen.

De nieuwe games zijn op 4 december beschikbaar. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan zeker onze gamingpagina hier.

Reageer op artikel:
PlayStation Plus Games December 2018: Onrush en Soma
Sluiten