Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 28 nov 2019

PlayStation Plus Games December 2019 brengt Titanfall 2

Met de drukte die Black Friday met zich mee brengt, zijn er al een berg aan games die je een stuk goedkoper kan krijgen. Toch gaat er niks boven gratis en wat dat betreft zijn we blij met de onthulling van de PlayStation Plus Games December 2019-line up.

In de PlayStation Plus Games December 2019-line up zien we zoals gebruikelijk twee games. Daarvan is Titanfall 2 de meest interessante. Ondanks dat de game al een paar jaar oud is, is hij nog steeds dik de moeite waard om mee los te gaan. Tijd voor ons maandelijkse overzicht.

PlayStation Plus Games December 2019-line up: Titanfall 2

Omdat er maar twee games zijn, hoeven we het overzicht niet heel erg lang te maken. De meest belangrijke game van deze maand is zonder twijfel Titanfall 2. De game kwam eind 2016 uit en werd erg goed ontvangen. Toch liep er nooit echt een groot publiek warm voor, wat jammer is. De game werd daardoor al snel afgeprijsd. Mocht je hem toen alsnog hebben gemist, dan krijg je op de PlayStation 4 de ultieme kans met de toevoeging van de game in PlayStation Plus Games December 2019-line up. Titanfall 2 is een game die een boeiend singleplayeravontuur brengt en nog altijd een multiplayer heeft die erg de moeite waard is. Het is van dezelfde makers als Apex Legends en Star Wars Jedi, waardoor met name het rennen over de muren erg goed werkt.

PlayStation Plus Games December 2019
(Bron: Sony)

Monster Energy Supercross ‚Äď The Official Videogame

De tweede game in de PlayStation Plus Games December 2019-line up is Monster Energy Supercross ‚Äď The Official Videogame. Het is game waarbij je op een crossmotor springt en daarmee door vele stadions door de modder scheurt. Door je jumps goed te timen en op het juiste moment weer het gas open te halen, vlieg je over de baan en pak je uiteindelijk de winst. Geen enorme hoogvlieger, maar als gratis game wel de moeite waard om te proberen.

(Bron: Sony)

De nieuwe PlayStation Plus Games December 2019-titels zijn vanaf 3 december te krijgen. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
PlayStation Plus Games December 2019 brengt Titanfall 2
Sluiten