Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 26 nov 2020

PlayStation Plus games december brengt chaos met Worms Rumble en meer

Elke maand betaal je als fanatieke PlayStation-bezitter waarschijnlijk voor PlayStation Plus. Dit abonnement heb je nodig om games online te spelen. Maar met gratis games krijg je daar elke maand ook iets voor terug.

Sony heeft nu de PlayStation Plus games december-line up bekendgemaakt. Net als vorig jaar zijn er drie games die je kunt scoren. En het fijne daarbij is dat ze alledrie op zowel de PS4 als de PS5 zijn te spelen. Tijd voor een overzicht.

PlayStation Plus games december met Worms Rumble

De meest interessante titel in de PlayStation Plus games december-line up is zonder twijfel Worms Rumble. Al is het maar omdat de game op 1 december gelijk als een Plus-titel wordt gelanceerd. Net als dat met Fall Guys destijds het geval was. De game kent zowel een PlayStation 4 als een PlayStation 5-versie, waardoor iedereen er mee aan de slag kan gaan. Worms ken je wel, maar dit moet wel een andere ervaring gaan worden, omdat het een soort Battle Royale-game is. In real-time worden 32 spelers in een arena gegooid en kun je aan de slag met verschillende wapens om andere wormen uit te schakelen.

Just Cause 4

De tweede game die je deze maand krijg bij PlayStation Plus is Just Cause 4. Het is een game die alweer een tijdje geleden uitkwam en niet zo enorm goed werd ontvangen. Dat is wellicht een reden geweest om hem links te laten liggen, waardoor je nu alsnog de kans hebt om de chaos te beleven. Als Rico Rodriguez reis je af naar het fictieve Zuid-Amerikaanse land Solis, waar je veel chaos kunt meemaken. Nieuw daarbij is dat je nu ook te maken krijgt met tornado’s en tropische stormen.

Rocket Arena

Deze maand krijgen we dus net als vorige maand drie games bij PlayStation Plus. De derde titel is Rocket Arena, een game die afgelopen zomer werd uitgebracht en niet heel erg veel aandacht kreeg. Wellicht dat hij nu als gratis game alsnog wordt opgepakt. Het is een shooter waarbij je twee teams van drie spelers het tegen elkaar opneemt. Daarbij maak je gebruik van diverse rocket launchers en in-game items om je tegenstanders uit te schakelen.

De nieuwe PlayStation Plus-games zijn dus vanaf 1 december beschikbaar. Dan heb je tot en met 4 januari de tijd om ze te downloaden.

Reageer op artikel:
PlayStation Plus games december brengt chaos met Worms Rumble en meer
Sluiten