Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 31 jan 2019

PlayStation Plus Games februari 2019 met Hitman en For Honor

Deze maand is de PlayStation Plus-line up net iets specialer dan de afgelopen maanden. Dit is namelijk de laatste keer dat je gratis games krijgt op je PlayStation 3 en Vita. Volgende maand stopt de service met gratis games voor die platformen. Zolang je een abonnement hebt en games in je Playstation Plus-bibliotheek hebt staan, kun je ze op die platformen wel blijven spelen. Maar daarna gaat de focus volledig op de PS4. Dit is de PlayStation Plus februari-line up.

PlayStation Plus Games februari 2019: For Honor

We beginnen het overzicht van de PlayStation Plus games van februari met een titel die al eerder gratis werd uitgebracht op de Xbox One: For Honor. Het lijkt daarbij te gaan om de basis-game, zonder de laatste uitbreiding en personages. Die kun je overigens wel vrijspelen door de game gewoon te spelen. In For Honor neem je het als Viking, Ridder of Samurai tegen elkaar op in een online arena en moet je goed gebruik maken van de verschillende vaardigheden van jouw personage. Het is een game die alweer een paar jaar geleden uitkwam, maar nog altijd dik de moeite waard is.

PlayStation Plus Games februari 2019

PlayStation Plus Games februari 2019: Hitman: The Complete First Season

Eind vorig jaar maakten we kennis met Hitman 2, waarbij je gelijk een compleet pakket kreeg en in verschillende missies diverse mogelijkheden had om je doelwitten uit te schakelen. Voor die game had je ‘gewoon’ Hitman en die game werd in losse episodes uitgebracht. In Hitman: The Complete First Season zijn al die afleveringen bij elkaar gestopt en kun je zodoende in verschillende missies proberen op een creatieve manier je vijanden uit te schakelen.

PlayStation Plus Games februari 2019

Naast deze PlayStation 4-games, krijg je nu standaard 100 GB cloud opslag in plaats van de 10GB. Op die manier kun je al je savefiles makkelijk online opslaan en op een andere PS4 verder gaan. Daarnaast krijg je op de PlayStation 3 de games Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots en Divekick. Op de PlayStation Vita staan de games Gunhouse en Rogue Aces klaar. Die laatste twee kun je ook op de PlayStation 4 downloaden.

De nieuwe games zijn vanaf 5 februari beschikbaar. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
PlayStation Plus Games februari 2019 met Hitman en For Honor
Sluiten