Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 26 dec 2018

PlayStation Plus Games januari 2019: Op wintersport met Steep

De witte kerst, die zat er weer niet in dit jaar. En als we kijken naar de aankomende weken, dan zien we daar ook niet heel veel kou. Gelukkig heb je tegenwoordig in Nederland de mogelijkheid om wintersport in een skihal te beleven. Of op de spelcomputer. De SSX-reeks, die is er al een tijd niet meer en Amped ken je waarschijnlijk geen eens. Wel heb je Steep, een wintersportgame van Ubisoft. En Steep is nu de belangrijkste game in de PlayStation Plus Games januari 2019-line up. Het overzicht vind je hieronder.

PlayStation Plus Games januari 2019: Steep

Steep is dus de grote trekpleister van deze maand. Uitgever Ubisoft bracht de game een paar jaar geleden uit en geeft je de mogelijkheid om flink te gaan snowboarden of op de ski’s los te gaan. Ook kun je de wingsuit gebruiken of via een paraglider naar beneden te zweven op de berg. Er zijn genoeg races en activiteiten waar je in de game aan kunt mee doen. Maar je kunt ook zelf los gaan racen en dan een spoor achterlaten. Dat kan dan vervolgens gelden als een race die je met de complete wereld kan delen. Kortom, een game waar veel in is te doen.

PlayStation Plus Games januari 2019

PlayStation Plus Games januari 2019: Portal Knights

De tweede game van deze maand is Portal Knights. Dat is een ietwat kleinere titel die begin 2016 werd uitgegeven. Het is een RPG waarin je terecht komt in een grote open wereld waarin willekeurige dingen gebeuren. Je kunt de game in je eentje beleven, maar ook coöperatief met een aantal vrienden. Daarbij neem je het op tegen verschillende bazen en verdien je onderweg loot. Een typische game die je waarschijnlijk hebt gemist en nu een tweede kans krijgt.

Naast deze twee games voor de PlayStation 4, krijgen we ook nog altijd games voor de PlayStation 3 en Vita. En voor de PS3 is de game Zone of the Enders HD Collection echt de moeite waard. En ook Amplitude is een fijne muziek game. Vita-bezitters krijgen Fallen Legion: Flames of Rebellion (die je ook op de PS4 kunt scoren) en de game Super Mutant Alien Assault.

Wil je meer lezen over gaming? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
PlayStation Plus Games januari 2019: Op wintersport met Steep
Sluiten