Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 27 jun 2019

PlayStation Plus Games juli 2019 met PES 2019

De PlayStation Plus Games juli 2019-line up is door Sony onthuld. En andermaal is het er één die redelijk matig is. PES 2019 is zeker een toffe voetbalgame, maar nu alle competities er op zitten, is de vraag naar een voetbalgame iets minder groot. Bovendien is de titel al een tijdje in een free-to-play-variant te krijgen. En Horizon Chase Turbo is een titel die vooral een geinig extraatje is. Goed, dat gezegd hebbende zijn dit de twee titels.

PlayStation Plus Games juli 2019: PES 2019

PES 2019 is wat mij betreft een uitstekende voetbalgame. Het is met name de gameplay die erg goed is. Wanneer je er een beetje in zit, dan ben je in staat om heerlijke aanvallen op te zetten, die je vervolgens op een geniale manier weer kunt afronden. Met de MyClub-modus heb je een mooi alternatief op de Ultimate Team-modus die beschikbaar is in FIFA 19. Het enige probleem is, is dat het iets lastiger is om echt goede spelers aan je team toe te voegen. De geluksfactor is simpelweg erg hoog. Een ander nadeel aan de game is dat er buiten MyClub niet echte modi in zitten die echt de moeite waard zijn. Haal hem dus voornamelijk voor de gameplay en de mogelijkheid je eigen team op te bouwen. Lees hier de review van de game.

PlayStation Plus Games juli 2019: Horizon Chase Turbo

De tweede game van deze maand is Horizon Chase Turbo. De game kwam vorig jaar uit en lijkt een ode te zijn aan de racegames uit de jaren negentig. Bij het zien van de beelden denk je gelijk aan Outrun. De game is in je eentje te spelen, maar ook in een splitscreenmodus met vier spelers. Gewoon verstand op nul en gaan met de game.

De nieuwe games zijn per 1 juli beschikbaar. Wil je meer lezen over gaming? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
PlayStation Plus Games juli 2019 met PES 2019
Sluiten