Gaming 28 jun 2018 Jelle van Es

PlayStation Plus Games Juli: Los met Heavy Rain en Black Ops 3

De zomer is nu echt begonnen en de maand juni zit er bijna op. Dat betekent dat het de hoogste tijd is om te kijken naar de PlayStation Plus Games juli. Deze maand zien we op de PlayStation 4 games als Heavy Rain en Absolver. Daarnaast heb je ook een bonusgame in de vorm van Call of Duty Black Ops 3. Deze was al tijdens de E3 als gratis game beschikbaar. Mocht je dat gemist hebben, dan kun je die game als een bonus tot en met 11 juli alsnog gratis in huis halen. Tijd voor het complete overzicht.

PlayStation Plus Games juli PlayStation 4: Heavy Rain

We beginnen dit maandelijkse overzicht met de game Heavy Rain. De game kwam ruim acht jaar geleden uit op de PlayStation 3 en was voor zijn tijd een belangrijke game op het gebied van storytelling. Een paar jaar geleden werd de game overgebracht naar de PlayStation 4, zodat je hem nu daarop kunt spelen.

In de game komen een viertal verschillende verhaallijnen bij elkaar, waarbij het draait om het mysterie van de Origami Killer. Door keuzes te maken in de game volg je je eigen pad en zul je wellicht een ander einde krijgen dan je vrienden. Het is overigens een game van Quantic Dreams, die daarna titels als Beyond Two Souls en Detroit Become Human heeft afgeleverd.

PlayStation Plus Games Juli

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang de tofste tech, gadgets en deals in je mail!
[revue_subscribe]

PlayStation Plus Games juli PlayStation 4: Absolver

De tweede PlayStation 4-game van deze maand is Absolver. Het is zo’n typische game waar je waarschijnlijk nooit aandacht aan hebt geschonken en is ook niet meer dan middelmatig. Absolver is een online multiplayer gevechtservaring waarin spelers de rol van Prospect opnemen voor de altijd aanwezige Guides, de nieuwe heersers van het gevallen Adal-rijk die bepalen of je het waard bent hun elitekorps van Enforcers te vervoegen. Prospects zullen door verlaten landen dwalen, anderen ontmoeten om nieuwe gevechtsskills leren, wapens en bescherming vinden, en aan solo duels en intense-op-drie gevechten deelnemen.

PlayStation Plus Games Juli

PlayStation Plus Games juli PlayStation 3: Rayman 3 HD

Toen Sony een paar maanden geleden liet weten dat je vanaf volgend jaar geen nieuwe PlayStation Plus-games krijgt op de PlayStation 3 en Vita, werd snel duidelijk dat er geen enkele inspanning meer voor werd gedaan. Ook deze maand krijg je weinig spectaculairs. Rayman 3 HD is een nogal oude game en ondanks dat de graphics wat beter zijn dan op het moment dat hij uitkwam, is de gameplay nog erg klassiek. Als je hem wilt gaan spelen, dan moet je dit dus echt in het achterhoofd houden.

PlayStation Plus Games Juli

PlayStation Plus Games juli PlayStation 3: Extreme Exorcism

De tweede PlayStation 3-game van deze maand is Extreme Exorcism. Een game die je overigens voor een euro of twee op de pc aanschaft, dus echt veel waarde biedt deze game niet. Extreme Exorcism is een platformgame waarbij je het moet opnemen tegen demonen, spoken en ander gespuis. Het is aan jou om zo lang mogelijk in leven te blijven. Hoe langer je leeft, des te sterker de vijanden worden die tegenover je komen te staan.

PlayStation Plus Games Juli

PlayStation Plus Games juli PlayStation Vita: Space Overlords

Dan de PlayStation Vita, die deze maand ten eerste de game Space Overlords krijgt. De game doet een beetje denken aan Super Stardust HD. Net als in die game kun je over een planeet voortbewegen en moet je onderweg alles en iedereen kapotmaken. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende helden om mee te spelen en moet rekening houden met het afweersysteem dat je op de verschillende planeten tegenkomt. Een titel waarbij je je verstand op nul kunt zetten en kunt gaan.

PlayStation Plus Games Juli

PlayStation Plus Games juli PlayStation Vita: Zero Escape: Zero Time Dilemma

Van alle games die we deze maand kunnen binnenhalen, is Zero Escape: Zero Time Dilemma misschien wel het meest interessant. De game draait om negen personages die wakker worden in een ondergronds laboratorium. Zij hebben een zwarte polsband om. Om te ontsnappen moeten ze een spel spelen met dodelijke afloop. Als er zes mensen dood zijn, dan kunnen de overige drie veilig ontsnappen. Een game dus waarbij je keuzes kunt maken die gevolgen hebben.

PlayStation Plus Games Juli

Alle games zijn vanaf 3 juli beschikbaar. Tot die tijd kun je nog de games van vorige maand binnenhalen.

Reageer op artikel:
PlayStation Plus Games Juli: Los met Heavy Rain en Black Ops 3
Sluiten